obudzony kotek wygląda tak:Slonko_Łódź pisze: A wygląda jakby Ją ktoś obudził![]()

Moderator: Estraven
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.oj, oj, oj... próbowałem negocjować, ale Florcia to wiesz - ta półka modelek, co Linda EvangelistaSlonko_Łódź pisze: A czy można zamówić też Florcię?
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.zasadniczo niekalair pisze: O qrczę! To oglądanie Florki jes PłATNE??!!![]()
![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.kalair pisze:O qrczę! To oglądanie Florki jes PłATNE??!!![]()
![]()
Ja jej oczywiście NIE WIDZę, jakby co...
skaskaNH pisze:kalair pisze:O qrczę! To oglądanie Florki jes PłATNE??!!![]()
![]()
Ja jej oczywiście NIE WIDZę, jakby co...
Ty też NIE WIDISZ zdjęcia?![]()
Wydawalo mi sie przez chwilę, ze mignęła mi jakaś słodka czarna gwiazdeczka, ale to chyba przywidzenia były, skoro nic nie widze
Ze strony Florki zostaje wybaczone i faktura wycofana, jako wyraz dobrej woli Floreczka załącza zaproszenie na kawęSlonko_Łódź pisze: Podaj mi proszę na PW kto w ten sposób próbował zdeprecjonować wyjątkową powierzchowność Florci- zdaje się, że trzeba z tym kimś porozmawiać i nie będzie to bynajmniej miła pogawędkaFlorcia jest cudna i basta !!!!!!! I warto zapłacić Cioteczki- Takie pysio Florkowe poprawia humor na cały wieczór
![]()
Z opinią o Aurorze trudniej mi dyskutować...... To tak jakby podważać tezę, że woda wrze w 100 stopniach Celsjusza.....
Czekam na fakturę
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Fatka, Meteorolog1, Tygrysiątko, zuzia115 i 20 gości