Wyrwany śmierci Meo szuka swojego miejsca na Ziemi!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 19, 2007 22:30

gamoń pisze:Mam, jadę z Martą wieczorem 8) . Meo lezy na łózku i mruczy. Po prostu sie martwię, wiem, ze po wczorajszej kupie musi trochę uzbierac ale ja nie ja niestety nie należę do ludzi spokojnych i cierpliwych...

Gamoń, jestem świeżo po walce z zaparciami u Milusi. Wetka powiedziała, że jak ją wyczyściło,to dwa dni mam z głowy.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

gamoń pisze:Mam, jadę z Martą wieczorem 8) . Meo lezy na łózku i mruczy. Po prostu sie martwię, wiem, ze po wczorajszej kupie musi trochę uzbierac ale ja nie ja niestety nie należę do ludzi spokojnych i cierpliwych...

Gamoń, jestem świeżo po walce z zaparciami u Milusi. Wetka powiedziała, że jak ją wyczyściło,to dwa dni mam z głowy.
Obrazek

Femka

Gamoń, jestem świeżo po walce z zaparciami u Milusi. Wetka powiedziała, że jak ją wyczyściło,to dwa dni mam z głowy. I tak było.
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 19, 2007 22:39

Wydaje mi się, że Meo nieźle przeczyszczone jelita, które się odetkały. Myślę, że spokojnie można poczekać z qoopalem do jutra. Tak mówi umysł i Agnieszka, prawie mgr farmacji, która wie, co mówi. Ja z praktyki kociej też.
Ale ja oczywiście już zaczynam myśleć, cholera...
Marcelibu

Post » Pon lis 19, 2007 22:42

Marcelibu pisze:Wydaje mi się, że Meo nieźle przeczyszczone jelita, które się odetkały. Myślę, że spokojnie można poczekać z qoopalem do jutra. Tak mówi umysł i Agnieszka, prawie mgr farmacji, która wie, co mówi. Ja z praktyki kociej też.

Marcelibu 8O
przecież sama mnie przekonywałaś, że po przeczyszczeniu są przynajmniej dwa dni ciszy :!:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 19, 2007 22:46

Femka pisze:
Marcelibu pisze:Wydaje mi się, że Meo nieźle przeczyszczone jelita, które się odetkały. Myślę, że spokojnie można poczekać z qoopalem do jutra. Tak mówi umysł i Agnieszka, prawie mgr farmacji, która wie, co mówi. Ja z praktyki kociej też.

Marcelibu 8O
przecież sama mnie przekonywałaś, że po przeczyszczeniu są przynajmniej dwa dni ciszy :!:

No i to jest jak najbardziej normalne, tudzież logiczne, prawda? I dalej tak myślę.
Tylko te emocje :oops: .
Marcelibu

Post » Pon lis 19, 2007 22:52

Czyli wieczorny komunikat po wizycie jeszczse będzie? Bo już się pogubiłam. Generalnie to chyba idzie ku dobremu :)
Femko droga, no trzy razy w kółko o kupie to już perwersja jakaś :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lis 19, 2007 22:58

casica pisze:Czyli wieczorny komunikat po wizycie jeszczse będzie? Bo już się pogubiłam. Generalnie to chyba idzie ku dobremu :)

zgadzam się, przesada
ale zobacz, co Marcelibu wyprawia
zaraz znowu całą noc spać nie będzie ze strachu :D
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 19, 2007 22:59

casica pisze:Czyli wieczorny komunikat po wizycie jeszczse będzie? Bo już się pogubiłam. Generalnie to chyba idzie ku dobremu :)

Komunikat zbiorczy jest taki: Meo jadł 3 razy, sika, choć też do łóżka na pościel, co mniej cieszy :? . Nawet poszedł zajrzeć do maleńkich piesków 14-dniowych Busi (sunia na tymczasie u Agi). Zaczął gadać a Agą. Qoopy dziś nie było i właśnie wcale nie panikujemy z Femką w tej sprawie :wink: .
Marcelibu

Post » Pon lis 19, 2007 23:05

Dzieki za streszczenie :) Ja mam dziką gonitwę myśli, bo dracul i Rysia nie sa w dobrej formie i mam ciężkie ataki paniki.
Miło dziewczyny wiedzieć, że to u Was to się nie nazywa panika 8O na tej podstawie wysnywam zupełnie nie uprawniony wniosek, że ja nie jestem panikara i że jestem normalna, hurrrra :)

casica

Post » Pon lis 19, 2007 23:09

casica pisze:Dzieki za streszczenie :) Ja mam dziką gonitwę myśli, bo dracul i Rysia nie sa w dobrej formie i mam ciężkie ataki paniki.
Miło dziewczyny wiedzieć, że to u Was to się nie nazywa panika 8O na tej podstawie wysnywam zupełnie nie uprawniony wniosek, że ja nie jestem panikara i że jestem normalna, hurrrra :)

dowaliłaś nam z iście mistrzowską finezją :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 19, 2007 23:09

casica pisze:Dzieki za streszczenie :) Ja mam dziką gonitwę myśli, bo dracul i Rysia nie sa w dobrej formie i mam ciężkie ataki paniki.

Wiem, czytałam. Gdybyś chciała przyjechać do nas do okulisty, np. do dra Garncarza - pomogę Tobie. Pamiętaj, w razie czego pisz do mnie. Damy radę!

Edit: literówka
Marcelibu

Post » Pon lis 19, 2007 23:15

Nieeeeee, wcale Wam nie chciałam dowalić :oops: zaczynam powoli potrzebować pomocy specjalisty i wcale nie wiem czy to się jeszcze leczy, czy może już zamyka :)
Marcelibu dzięki, zastanawiam się co robić i strasznie się boję. Poczekam na wyniki i zdecyduję

casica

Post » Wto lis 20, 2007 1:38

Marcelibu pisze:
Tweety pisze:Meo, trzymamy kciuki, bo to jeszcze chyba nie koniec leczenia

Udało się może uruchomić jakieś pieniążki na Meo? Przepraszam, że tak namolnie pytam...

z AFN-u na razie poszło 190 zł, jeżeli ktoś ma jeszcze możliwość wesprzeć Gamoń (w dwóch osobach) byłoby miło, bo to na pewno nie koniec leczenia a niestety nie tylko Meo musimy wspierać finansowo

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 20, 2007 8:33

Jak Pan Meo nocke spedzil?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]