Moderator: Moderatorzy
iwonac pisze:Bardzo dziękuję naprawdę jestem teraz strasznie zagoniona w pracy i przy ratowaniu kolejaczkow i piwniczakow ale napisze osobiscie do kazdej cudownej cioci w przyszlym tygodniu dziekuje w imieniu moich kotków-prawdziwe cuda dzieja sie ostatnio w moich kocich sprawach. Kotki z cz-wy całują serdecznie.
mjs pisze:iwonac pisze:Bardzo dziękuję naprawdę jestem teraz strasznie zagoniona w pracy i przy ratowaniu kolejaczkow i piwniczakow ale napisze osobiscie do kazdej cudownej cioci w przyszlym tygodniu dziekuje w imieniu moich kotków-prawdziwe cuda dzieja sie ostatnio w moich kocich sprawach. Kotki z cz-wy całują serdecznie.
Iwonka, Ty się w Wersal nie baw, tylko jak znajdziesz wolną chwilę to się połóż na kanapie i relaksujCiocie są miłe, cudowna to jesteś TY
![]()
Rachelinko! Bursztynki wyślę jutro, już zapakowane czekają
mjs pisze:Rachelinka pisze:Huuurrrraaaaa! Bursztynki dotra pewnie jeszcze w tym tygodniu:D
Bursztynki udało mi się wysłać wczoraj późnym popołudniem, poszły priorytetem, więc jutro powinnaś je już mieć
iwonac pisze:Uprzejmie zawiadamiam,ze czwartek udalo mi sie zwizytować bank i są pieniążki od Rachelinki i Wanili. I ja się bardzo bardzo cieszę. Serdecznie dziekuje mjs za zorganizowanie aukcji. To cudownie,że am pomoc i moge ratować moje kociaki. Moje kotki przesylaja całuski i mruczą specjalnie dla kochanych cioć.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości