Kociaki z lasu- Misia szuka domku str. 99, Milo chory!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2007 20:20

Trzy tygodnie mnie nie było (tyle siedział mój komp w serwisie... :x ) a tu tyle nowych wieści. Doczytałam wszystko... Znów plagi egipskie :( Trzymam kciuki cały czas, a tak najbardziej za domki.
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob lis 10, 2007 23:28

Super, że się odezwałaś, bo już myślałam, że nie mam dla kogo pisać, ale dziś jestem już tak padnięta, że nadrobię wątek jutro.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob lis 10, 2007 23:38

Basiu, ja cały czas myślę cieplutko o Tobie. I trzymam kciuki.

grrr...

Post » Pon lis 12, 2007 21:19

Basiu- melduje sie z kciukami :ok:
cieplutkie pozdrowienia w ten zimny wieczor :wink:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pon lis 12, 2007 22:28

Witaj ponownie. Postaram się nadrobić zaległości wątkowe w najbliższym czasie. Na razie oprócz tego, że maluchy są juz całkiem duże i dalej bardzo rozrabiają nic się nie wydarzyło. Mam lekkiego doła jesiennego, a własciwie zimowego i mase zaległej roboty w papierach i rachunkach wspólnoty mieszkaniowej, którą prowadzę. Czekam na natchnienie na wszystko co powinnam zrobić :D .

Barbara Horz

Post » Pon lis 12, 2007 23:39

Ja właśnie niedawno wróciłam z zebrania wspólnoty mieszkaniowej i... szczerze współczuję...
Ale trzymam kciuki i cieplutko pozdrawiam!

grrr...

Post » Wto lis 13, 2007 22:31

Miałam szczere chęci dzis nadrobić zaległości, ale jak na razie od dwóch godzin szukam kawałka sznurka zakończonego prawdopodobnie pineską. Kociaki na drapaku miały przyczepioną myszkę na sznurku przybitą długą tapicerską pineską. Nie wiem jak one to zrobiły, bo było to solidne, ale znalazłam jak wróciłam z pracy myszę z kawałkiem sznurka, a reszta przepadła. Pewnie znowu histeryzuje, ale przeszukałam juz wszystko nawet worek z odkurzacza, bo Mama mogła niezauważyć i nic. Co ja jeszcze moge zrobić, chyba nic, ale jestem w panice.

Barbara Horz

Post » Śro lis 14, 2007 18:27

Barbara Horz pisze:Miałam szczere chęci dzis nadrobić zaległości, ale jak na razie od dwóch godzin szukam kawałka sznurka zakończonego prawdopodobnie pineską. Kociaki na drapaku miały przyczepioną myszkę na sznurku przybitą długą tapicerską pineską. Nie wiem jak one to zrobiły, bo było to solidne, ale znalazłam jak wróciłam z pracy myszę z kawałkiem sznurka, a reszta przepadła. Pewnie znowu histeryzuje, ale przeszukałam juz wszystko nawet worek z odkurzacza, bo Mama mogła niezauważyć i nic. Co ja jeszcze moge zrobić, chyba nic, ale jestem w panice.

:strach: Basiu znalazlas zgube???
moze wpadła pod łóżko? lodowke? szafe? no gdziekolwiek....
koty na pewno wykazaly sie instynktem samozachowawczym :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Śro lis 14, 2007 19:56

Hop do góry :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pt lis 16, 2007 13:30

Witaj Basiu, baardzo dawno mnie tu nie było, teraz dopiero będę nadrabiać zaległości :) Watek się rozrósł i ja się szczerze mówiąc pogubiłam :oops:
Wczoraj już na 100% zakończyłam sezon prac w terenie, teraz już spokojnie czekam aż ziemia zamarznie, a jak odmarznie to będę się martwić, wcześniej nie. Będę się teraz wylegiwać i nadrabiać wszelkie zaległości. Głaski dla kociastych :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt lis 16, 2007 23:15

Nie było mnie w wątku, ale bardzo dziękuję, że zaglądacie. Miałam kłopoty z komputerem Obrazek i teraz niby juz nie mam, ale tak mi go wyczyścili, że nic nie umię znaleść Obrazek . Strony mi poznikały, adresów nie pamiętam, z dołu ekranu znikł mi pasek na którym widziałam jak się strona otwiera albo wiadomość wysyła. Teraz klikam, a to sie już robi. Więc moge mieć po kilka wysłanych tych samych wiadomości Obrazek .
W sprawie sznurka i pineski wiadomo tylko tyle, że pineska się znalazła, sznurek nie Obrazek . Wszystkie koty żyją Obrazek . Chociaż nie wiem czy Maciek dożyje jutra jak mi jeszcze raz tak rękę załatwi jak dziś. Moja dłoń /na szczęście lewa/ wygląda tak jakby jakiś psychol ciął ją żyletkami. Całą od środka i od zewnątrz, a ja tylko chciała Maciusia przenieść do łazienk, żeby sobie mógł spokojnie śniodanie zjeść, bo banda mu wyżera i on nie dojada bidny. Powiedziałam mu Obrazek , że go wyadoptuje, bo ładny i biało rudy to szybko dom znajdzie, ale on mi chyba nie uwieżył Obrazek .
Chciałam jeszcze napisac o nowym małym koteczku, ale banda demoluje mi chałupe Obrazek i muszę cos z tym zrobić Obrazek .

Barbara Horz

Post » Sob lis 17, 2007 23:50

Dzisiaj stała się rzecz wielka Obrazek - przeniosłam komputer. Koniec z nauką informatyki przez moje koty o 5.oo rano Obrazek , koniec z obgryzaniem kabli Obrazek , koniec. Komputer /jak i pół mojego ukwiecenia stoi w pokoju nie dostępnym dla kotów / oprócz Zuzi - ona jest grzeczna/. Zajęło mi to całe popołudnie i wieczór, ale teraz idę się spokojnie wyspać Obrazek . Chociaż może nie za długo, bo jutro mam prace u innych koteczków i piesków i muszę bardzo wcześnie wstać Obrazek i bardzo mi sie to nie podoba. Pozatym jest zimno Obrazek - nie lubię.

Barbara Horz

Post » Nie lis 18, 2007 9:17

Basiu, jak zwykle pięknie opisujesz i ilustrujesz :)
cieszę się, że pinezka się odnalazła

to ile teraz masz kotów na tymczasie i które to są ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon lis 19, 2007 14:28

wibryska pisze:to ile teraz masz kotów na tymczasie i które to są ?

no właśnie, Basiu i którego to chciałas mi podrzucić ? 8)
wróciłam :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lis 19, 2007 14:59

Tak Basiu, koniecznie poproszę o aktualną liste Twoich kociastych, bo ja się już pogubiłam :oops:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

[poprzednia][następna]