Ayo kocurek, uratowany przed otruciem znalazł swój dom :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 17, 2007 22:54

Bardzo się cieszę, że Ayo dzielnie poszedł do nowego domku :wink:
Dużo szczęścia Kotku w nowym domku :ok:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon lis 19, 2007 9:59

super ze ma swoj dom!

tylko sie dziwie ze ten piekny kot tak dlugo czekal :) Boski jest!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lis 23, 2007 16:07 Nowy dom Ayo

Witam, wiem, że będzie to wyglądać jak w ckliwym melodramacie, ale... jestem szczęśliwą posiadaczką pieknego kota o imieniu Ayo :)... Kocisko jest z nami juz ponad tydzień i mam nadzieję, że on cieszy sie z tego powodu tak jak my!
Wątek o nim znalazłam dzięki "znanej i lubianej "wyszukiwarce(nie będzie reklamy :P) i oczom nie mogłam uwierzyć jak duzo jest NASZEGO kota w necie.. jest super medialnym zwierzakiem !!
Pani, dzieki której mamy Ayo, to osoba o wielkim sercu i muszę zaznaczyć, że dostać Ayo nie było łatwo,bo mąż jak po niego pojechał musiał odpowiedzieć na wiele pytań sprawdzająco- kwalifikujących- ale udało się:D.
Rzeczywiście kot jest bardzo nieśmiały, ale z dnia na dzień widać,że czuje się co raz bardziej pewnie i bawi się co raz śmielej. Niestety, mimo, że ja "sitkuję" kupy z kuwety i daję mu jeść- najbardziej lubi bawić się z mężem, który go przekupuje smakołykami- ale to temat na osobny wątek. Tak, czy inaczej kot ma się dobrze, my nie możemy się na niego napatrzeć. Pozdrawiam wszystkie Kociary i Kociarzy a szczególnie Panią Iwonę. Jak mi się uda to wkleję nowe zdjęcia Ayo.PZDR

Bogusiowa

Od: Pt lis 23, 2007 15:32

Post » Pt lis 23, 2007 16:22 Re: Nowy dom Ayo

Bogusiowa pisze:Witam, wiem, że będzie to wyglądać jak w ckliwym melodramacie, ale... jestem szczęśliwą posiadaczką pieknego kota o imieniu Ayo :)... Kocisko jest z nami juz ponad tydzień i mam nadzieję, że on cieszy sie z tego powodu tak jak my!
Wątek o nim znalazłam dzięki "znanej i lubianej "wyszukiwarce(nie będzie reklamy :P) i oczom nie mogłam uwierzyć jak duzo jest NASZEGO kota w necie.. jest super medialnym zwierzakiem !!
Pani, dzieki której mamy Ayo, to osoba o wielkim sercu i muszę zaznaczyć, że dostać Ayo nie było łatwo,bo mąż jak po niego pojechał musiał odpowiedzieć na wiele pytań sprawdzająco- kwalifikujących- ale udało się:D.
Rzeczywiście kot jest bardzo nieśmiały, ale z dnia na dzień widać,że czuje się co raz bardziej pewnie i bawi się co raz śmielej. Niestety, mimo, że ja "sitkuję" kupy z kuwety i daję mu jeść- najbardziej lubi bawić się z mężem, który go przekupuje smakołykami- ale to temat na osobny wątek. Tak, czy inaczej kot ma się dobrze, my nie możemy się na niego napatrzeć. Pozdrawiam wszystkie Kociary i Kociarzy a szczególnie Panią Iwonę. Jak mi się uda to wkleję nowe zdjęcia Ayo.PZDR

Ayowy Domek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Witaj Bogusiowa :D :D :D
bardzo Ci gratuluję wyboru tego wyjątkowego kotka.
Iwonka jest znana z tego, że bardzo starannie dobiera opiekunów dla swoich podopiecznych. Jeśli przeszliście test pytań, to o los Ayo jestem zupełnie spokojna.

Mam nadzieję, że szybko wstawisz fotki foooterka i że będziesz tu systematycznie zaglądać.

ale się wzruszyłam :crying: :crying: :crying: :crying:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lis 23, 2007 21:24

Bogusiowa witam na forum :D
Byłam wczoraj odwiedzić Ayo, ma się bardzo dobrze, lubi leżeć w swojej kryjówce na krześle pod stołem, ale swobodnie chodzi po całym domu :D.
Czekam niecierpliwie na zdjęcia Ayo.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob lis 24, 2007 7:40

Dzień dobry ayo'wemu domkowi. Gratuluję kota, bo przy niewielkiej ilości pracy, cierpliwości i serdeczności dostaniecie wulkan miłości :D
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Nie lis 25, 2007 17:53 Zdjęcia Ayo w nowym domu

Obrazek Obrazek Obrazek

Zgodnie z obietnicą zapodaję zdjęcia Ayo'we.... mam nadzieję, że oddają one sposób w jaki się zaaklimatyzował u nas w domu. Dla wyjaśnienia- na jednym ze zdjęć Ayo ogląda swój "telewizor"- czyli akwarium z brzankami i mieczykami w roli głównej.Nie wiem, czy zapowiedzi, iz akwarium nie jest elementem kulinarnym, lecz dekoracyjnym wziął sobie do serca . POZDR

Bogusiowa

Post » Nie lis 25, 2007 19:43

Super wyluzowany koleś się zrobił- widać, że mu u Was dobrze :D
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Nie lis 25, 2007 20:59 Re: Zdjęcia Ayo w nowym domu

Bogusiowa pisze: Obrazek

:love:
Ayo tylko proszę nie polować na rybki tak jak na Pana Sroka :wink:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon lis 26, 2007 0:13

jeśli tak wygląda nieśmiały kotek w nowym domu, to ja nie mówię po polsku :D
Iwcia, cos nam makaron nawijałaś na uszy :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon lis 26, 2007 7:25

To wspaniale, że Ayo ma dobry domek.

gagasia

Od: Wto paź 16, 2007 15:59

Post » Nie kwi 20, 2008 14:53

czy wiadomo co slychac u Ayo?

pytam bo znalazlam ogloszenie podobnego kocurka:
http://zwierzakipoznan.blox.pl/html/131 ... 169.html?2

to wprawdzie nie Ayo ale bardzo podobny.

Etka

Post » Wto mar 29, 2011 18:48 Re: Ayo kocurek, uratowany przed otruciem znalazł swój dom :))

Witam po tylu latach.
Na samym początku muszę wyjaśnić, iż Ayo ma się wspaniale, zmężniał..tzn.. przytyło mu się, stał się kotem baaardzo kanapowym,nie skacze po meblach, jest niezwykłym pieściochem, po prostu ulubieniec całej rodziny.
Jeżeli ktoś przegląda to forum i zastanawia się nad adopcją,to jeśli mogę oddać swój głos w tej sprawie, to będę taką osobę gorąco zachęcać. My zyskaliśmy kogoś wspaniałego, myślę że kot czekał na nas i my na niego :D.
Bardzo serdecznie pozdrawiam Panią Iwonę- Naszą Kocią Swatkę.

Bogusiowa

Post » Wto mar 29, 2011 20:41 Re: Ayo kocurek, uratowany przed otruciem znalazł swój dom :))

super ze u Ayo wszystko ok :)

Etka

Post » Śro mar 30, 2011 11:16 Re: Ayo kocurek, uratowany przed otruciem znalazł swój dom :))

Bogusiowa witaj :D
Zdjęcia grubaska, tfu mężnego kocurka bardzo proszę.
Ayo sam Was wybrał i myślę, że wybrał idealnie, czekał na was to pewne, byli tacy, którym nie raczył się nawet pokazać :twisted:

iwcia

[poprzednia]