a pieniadze , coz to najlatwiejsza forma pomocy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zmysł pisze:Moje zdjęcia są niestety mocno niewyraźne, wyszły tylko te w domu, ale one dublują się ze zdjęciami Margo.
Jana na pewno wrzuci swoje zdjęcia, trzeba trochę poczekać, bo jest mocno zajęta, a zdjęć dużo i dużo obróbki.
Jest natomiast pierwszy efekt wizyty- jutro jeden z kociaków(śliczny rudzielec) jedzie do domku.
Gocha17_ pisze:hej! czy ja dobrze zobaczylam na kilku zdjeciach?dwa pekinczyki? czy to tak tylko wygladajace persy?
Gocha17_ pisze:Ech ludziska! To ja sie tu tak cichutko zapytam: kiedy nastepna wyprawa?![]()
Do Kociego Swiata to juz od dluzszego czasu chce sie wybrac, ale mi to wychodzi jak sojce wyprawa za morzei kiedy wreszcie jest wyprawa, ja mam dzien wyjety z zyciorysu
![]()
Jako ze zmotoryzowana nie jestem, to chetnie sie podczepie do grupy zmotoryzowanej. Ale wiem tez, ze i pociagiem dojazd dobry - z Dworca Gdanskiego pociagi dosc czesto jezdza. Tylko, ze pociagiem to duzo darow sie nie zabierze ...
Ruach pisze:
jak się skrzykniem, tak pojedziem![]()
Uwaga: zbieramy zastawę kuchenną, a zwłaszcza KUBECZKI!!!!!!!!! ( dla Kociego Świata ofkorsss )
Aleksandra59 pisze:Mam pytanko - o jaką zastawę kuchenną chodzi (oczywiście z wyłączeniem kubeczków) Będę likwidowała część działkowej kuchennej "zastawy" (
większość to różnej maści kubeczki
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą i 282 gości