Koty z Kociego Świata- Zostań św. Mikołajem !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 18, 2007 17:39

Margo, troszke :?: sprawilas mi bardzo duzo radosci
a pieniadze , coz to najlatwiejsza forma pomocy.
Obrazek

danuta51

Od: Czw paź 11, 2007 18:19

Post » Nie lis 18, 2007 21:56

Danusiu, to bardzo się cieszę :)
Obrazek

Margo05

Od: Nie wrz 16, 2007 21:37

Post » Pon lis 19, 2007 9:44

Cieszę się, że wyprawa taka udana. Margo05 piekne zdjęcia, bardzo oddaja nastrój panujący w Kocim Świecie. Czekam niecierpliwie na relacje pozostałych uczestników wyprawy :wink:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pon lis 19, 2007 9:47

Moje zdjęcia są niestety mocno niewyraźne, wyszły tylko te w domu, ale one dublują się ze zdjęciami Margo.
Jana na pewno wrzuci swoje zdjęcia, trzeba trochę poczekać, bo jest mocno zajęta, a zdjęć dużo i dużo obróbki.
Jest natomiast pierwszy efekt wizyty- jutro jeden z kociaków(śliczny rudzielec) jedzie do domku.

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Pon lis 19, 2007 9:49

Zmysł pisze:Moje zdjęcia są niestety mocno niewyraźne, wyszły tylko te w domu, ale one dublują się ze zdjęciami Margo.
Jana na pewno wrzuci swoje zdjęcia, trzeba trochę poczekać, bo jest mocno zajęta, a zdjęć dużo i dużo obróbki.
Jest natomiast pierwszy efekt wizyty- jutro jeden z kociaków(śliczny rudzielec) jedzie do domku.

:wink: :wink: :wink: SUPEROWO....
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pon lis 19, 2007 10:20

czas życiowy mię się skurcza bardzo ostatnimi czasy...........to i z pisaniem gorzej..........
nie przeleję więc na ten wirtualny papier zbyt wielu słów..............

zresztą, w jakie słowa można ubrać emocje, którę zagnieżdziły się w duszy? :oops:

Kątne nie jest rajem...........

Kasia nie jest cudotwórcą.....................

Zwierzaki nie są aniołkami z rózowymi buźkami.........

CZYM JEST Koci Świat?

Kątne jest zakątkiem, w którym chciałoby się zostawić kawałek siebie; jest miejscem, które skradnie wasze serce....

W uśmiechniętej twarzy Kasi, znajdziecie tyle mądrości codziennej i dobra, że zapragniecie widywać Ją częściej i częsciej i częściej...........

a zwierzaki............ :1luvu: do kochania są............pomagajmy Kasi JE KOCHAĆ: kochać tak jak ONA: chlebem, troską i domem.............
Ostatnio edytowano Pon lis 19, 2007 13:30 przez Ruach, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Ruach

Post » Pon lis 19, 2007 10:48

Pieknie powiedziane

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Pon lis 19, 2007 11:29

Gocha17_ pisze:hej! czy ja dobrze zobaczylam na kilku zdjeciach? 8O dwa pekinczyki? czy to tak tylko wygladajace persy?

dobrze zobaczyłaś :))))))))) ale to nie są pekińczyki:)))))))))))))) to są persy :))))))))
Obrazek

Ruach

Post » Pon lis 19, 2007 14:10

Ech ludziska! To ja sie tu tak cichutko zapytam: kiedy nastepna wyprawa? :oops:
Do Kociego Swiata to juz od dluzszego czasu chce sie wybrac, ale mi to wychodzi jak sojce wyprawa za morze :twisted: i kiedy wreszcie jest wyprawa, ja mam dzien wyjety z zyciorysu :cry:
Jako ze zmotoryzowana nie jestem, to chetnie sie podczepie do grupy zmotoryzowanej. Ale wiem tez, ze i pociagiem dojazd dobry - z Dworca Gdanskiego pociagi dosc czesto jezdza. Tylko, ze pociagiem to duzo darow sie nie zabierze ... :wink:
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Pon lis 19, 2007 14:22

Gocha17_ pisze:Ech ludziska! To ja sie tu tak cichutko zapytam: kiedy nastepna wyprawa? :oops:
Do Kociego Swiata to juz od dluzszego czasu chce sie wybrac, ale mi to wychodzi jak sojce wyprawa za morze :twisted: i kiedy wreszcie jest wyprawa, ja mam dzien wyjety z zyciorysu :cry:
Jako ze zmotoryzowana nie jestem, to chetnie sie podczepie do grupy zmotoryzowanej. Ale wiem tez, ze i pociagiem dojazd dobry - z Dworca Gdanskiego pociagi dosc czesto jezdza. Tylko, ze pociagiem to duzo darow sie nie zabierze ... :wink:

jak się skrzykniem, tak pojedziem :wink:

Uwaga: zbieramy zastawę kuchenną, a zwłaszcza KUBECZKI!!!!!!!!! ( dla Kociego Świata ofkorsss ) :wink:
Obrazek

Ruach

Post » Pon lis 19, 2007 14:50

oj, skrzyknelabym sie juz teraz zaraz ;-) ;-) ;-) choc wolnosci w najblizsza sobote jeszcze nie jestem pewna (nie mowiac juz o nastepnych)

Zastawa stolowa? Kubeczki? pewnie najlepiej takie nietlukace sie?
a moze ktos sie orientuje, czy nie przydalaby sie w Kocim Swiecie ... zeliwna wanna? mamy lazienka idzie do generalnego remontu, i wanna zostanie zastapiona prysznicem, a sama wanna ... out! jako zlom do skupu zniknie ze smietnika w trymiga, ale moze sie gdzies indziej przyda? niestety, wyobraznia nie podpowiada mi, do czego moglaby sie przydac ...
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Pon lis 19, 2007 22:05

Ruach pisze:
jak się skrzykniem, tak pojedziem :wink:

Uwaga: zbieramy zastawę kuchenną, a zwłaszcza KUBECZKI!!!!!!!!! ( dla Kociego Świata ofkorsss ) :wink:

Pytałam co trza :) właśnie się wciąż zastanawiam co zrobić z częścią zgromadzonych kubeczków :lol: teraz już będę wiedziała :P

Zmysł, który rudzielec jedzie do domku?
Obrazek

Margo05

Od: Nie wrz 16, 2007 21:37

Post » Pon lis 19, 2007 22:23

Mam pytanko - o jaką zastawę kuchenną chodzi (oczywiście z wyłączeniem kubeczków :wink:) Będę likwidowała część działkowej kuchennej "zastawy" ( :D większość to różnej maści kubeczki :wink: )

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon lis 19, 2007 23:22

mam nadzieje , ze ta wyprawa nauczyla were-baffi , ze nie nalezy rzucac slow na wiatr. i obiecywac wiele , nie rabiac nic oprocz zamieszania. jej pomoc w cudzyslowie na kocim bazarku zawiodla 2 osoby. oby doszlo co nieco do tej mlodej osoby. :evil: :evil:

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Wto lis 20, 2007 8:59

Aleksandra59 pisze:Mam pytanko - o jaką zastawę kuchenną chodzi (oczywiście z wyłączeniem kubeczków :wink:) Będę likwidowała część działkowej kuchennej "zastawy" ( :D większość to różnej maści kubeczki :wink: )

na pewno potrzebne sa kubeczki....

dowiem się co jeszcze :))))
Obrazek

Ruach

[poprzednia][następna]