Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Ayane pisze:ajmk pisze:Serce mi pękło.
Czuję się, jakby ktoś mi wyrywał wszystkie części ciała po kolei
Od 10 rano wyłam prawie do teraz.
Nie nadaję się na TYMCZAS. To za bardzo boli. Po prostu boli za bardzo![]()
![]()
Ja Cię rozumiem, mojego jedynego do tej pory tymczasa wyadoptowałam siostrze, wiem, że jest blisko, jest kochany i odpowiednio traktowany. A i tak koszmarnie za nim tęsknię (pomimo, że srednio dwa-trzy razy w tygodniu go odwiedzam). Niestety ale ja się bardzo zżywam emocjonalnie ze zwierzakami i choćby z tego względu nie nadaję się na tymczas (za małe mieszkanie też na to mam swoją drogą).
Siostry proszę o czary, paskuda Nylon ma zapalenie dziąseł i z paszczy wydobywa się przykry zapaszek. Mamy sachol i jakiś spray (nie pamiętam nazwy), ale czyszczenie paszczęki Nylonowej to jest mordęga i walka. On jest mały i drobny a wije się jak piskorz i nagle ma siły za trzech. Po trzech dniach leczenia już się na mnie obraziłA kuracja ma trwać trzy tygodnie...
kciuki są na miejscu, zaciśnięte bardzo mocno.
Sprawdziłaś, czy te dziąsła maja jakiś związek z nerkami?
Ayane pisze:Femka pisze:Ayane pisze:ajmk pisze:Serce mi pękło.
Czuję się, jakby ktoś mi wyrywał wszystkie części ciała po kolei
Od 10 rano wyłam prawie do teraz.
Nie nadaję się na TYMCZAS. To za bardzo boli. Po prostu boli za bardzo![]()
![]()
Ja Cię rozumiem, mojego jedynego do tej pory tymczasa wyadoptowałam siostrze, wiem, że jest blisko, jest kochany i odpowiednio traktowany. A i tak koszmarnie za nim tęsknię (pomimo, że srednio dwa-trzy razy w tygodniu go odwiedzam). Niestety ale ja się bardzo zżywam emocjonalnie ze zwierzakami i choćby z tego względu nie nadaję się na tymczas (za małe mieszkanie też na to mam swoją drogą).
Siostry proszę o czary, paskuda Nylon ma zapalenie dziąseł i z paszczy wydobywa się przykry zapaszek. Mamy sachol i jakiś spray (nie pamiętam nazwy), ale czyszczenie paszczęki Nylonowej to jest mordęga i walka. On jest mały i drobny a wije się jak piskorz i nagle ma siły za trzech. Po trzech dniach leczenia już się na mnie obraziłA kuracja ma trwać trzy tygodnie...
kciuki są na miejscu, zaciśnięte bardzo mocno.
Sprawdziłaś, czy te dziąsła maja jakiś związek z nerkami?
Nie![]()
Radzisz badania krwi z profilem nerkowym zrobić?
Nie wiedziałam, że dziąsła mogą mieć związek z nerkami. Wet (nomen omen dobry lekarz, któremu ufam) też tego nie zasugerował....
Trinity36 pisze:Melduję się rankiem.
Dzisiaj jest ten dzień, w którym najprawdopodobniej pożegnamy się z CzesławkiemPowinnam się cieszyć, ale... Siostra Ajmk wie coś o tym.
Poproszę o kciuczki i za Czesławka i za mnie i za mojego synka (co by nam serduszka nie pękły)
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Silverblue i 344 gości