Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:wszystkie koty na tle aktualnego wydania gazety codziennej z widoczną datą
Slonko_Łódź pisze:Widziałam farsz do kulebiaka- wszystkie koty wtedy były. Nawet Cykotę widziałam- też nienadgryziona..... O Aurelkę to można się nie martwić- nia ma takiego gara, żeby z Niej farsz zrobić![]()
![]()
A ciasto na kulebiak z Aurorą w środku rosłoby chyba w wannie
pixie65 pisze:Slonko_Łódź pisze:Widziałam farsz do kulebiaka- wszystkie koty wtedy były. Nawet Cykotę widziałam- też nienadgryziona..... O Aurelkę to można się nie martwić- nia ma takiego gara, żeby z Niej farsz zrobić![]()
![]()
A ciasto na kulebiak z Aurorą w środku rosłoby chyba w wannie
![]()
![]()
![]()
Jakoś mnie uspokoiłaś , Słonko....
Femka pisze:Oj, Pixie, ale naiwna jesteśPrzecież Słonko może być w zmowie z Ziemowitem
pixie65 pisze:Femka pisze:Oj, Pixie, ale naiwna jesteśPrzecież Słonko może być w zmowie z Ziemowitem
ot widzisz - nie pomyślałam...
![]()
![]()
No to wygląda na to, że kolejna INSPEKCJA nam się szykuje...
Femka pisze:pixie65 pisze:Femka pisze:Oj, Pixie, ale naiwna jesteśPrzecież Słonko może być w zmowie z Ziemowitem
ot widzisz - nie pomyślałam...
![]()
![]()
No to wygląda na to, że kolejna INSPEKCJA nam się szykuje...
normalnie urobione jesteśmy po łokcie
okładkowa to Sójeczkadedi pisze:Jak widzę Pannom już Miau nie wystarcza - one mają ambicje na okładki w popularnej prasie kociej
Gratulacje i mizianki dla okładkowej bohaterki i reszty stada
jak się nie ma zbyt tłustych albo zbyt chudych kotów to nie jest to takie trudneFemka pisze: nawet udało Ci się lśniącą sierść fotnąć![]()
ziemowit pisze:okładkowa to Sójeczkadedi pisze:Jak widzę Pannom już Miau nie wystarcza - one mają ambicje na okładki w popularnej prasie kociej
Gratulacje i mizianki dla okładkowej bohaterki i reszty stadaa raczej jej oczęta żółte
stadnie bardzo dziękujemy za miziankijak się nie ma zbyt tłustych albo zbyt chudych kotów to nie jest to takie trudneFemka pisze: nawet udało Ci się lśniącą sierść fotnąć![]()
a uczę się starannie, to się czasem uda
tak, to ta samakalair pisze:Czy to jest kicia z pierwszej strony wątku!!?? WOW!! Ale cudo!
zalezy od której strony oglądać Szczypiory - to "una aluzyja" będzie cieńsza lub grubszaFemka pisze: to jakaś aluzja cienka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości