Adrianapl pisze:progect pisze:ziemowit pisze:...co jeszcze trzeba Femce, poza wielgachnym zastrzykiem?
kroplówkę? lewatywę? elektrowstrząsy?
a może tak mizianie pod bródką i po brzuszku
![]()
![]()
no i co ryczy

też chce być miziana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adrianapl pisze:progect pisze:ziemowit pisze:...co jeszcze trzeba Femce, poza wielgachnym zastrzykiem?
![]()
![]()
progect pisze:Adrianapl pisze:progect pisze:ziemowit pisze:...co jeszcze trzeba Femce, poza wielgachnym zastrzykiem?
![]()
![]()
no i co ryczy![]()
też chce być miziana
niii...Dorota pisze:skaskaNH pisze:ziemowit pisze:...co jeszcze trzeba Femce, poza wielgachnym zastrzykiem?
Elektrowstrzasy chyba za bardzo drastyczne, kroplowka raczej zbedna, bo poki co, to sama sie moze nawadniać...
A zostawicie tego aniola w spokoju?
Dzien dobry BungoBungo pisze:
Niestety - na protest przeciwko ujawnieniu fot jest już za późno. Ale zemsta będzie
skaskaNH pisze:Dzien dobry BungoBungo pisze:
Niestety - na protest przeciwko ujawnieniu fot jest już za późno. Ale zemsta będzie
Jakaś taka nie w sosiku od rana?Ale w sumie dobrze, bo znaczy sie, ze - w przeciwieństwie do Femki - nie zepsułaś sie
A poza tym, z fotkami zaczeła Renatta, ja tylko dorzuciłam swoje 3 grosze
![]()
I chyba jednak sie oddalę stad... na wszelki wypadek
to iluzjaBungo pisze: Potwierdzam - poza forum życie istnieje!!!!
znaczy - obserwujesz zmienność nastrojów u Femki, chwiejność emocjonalną i oscylację między skrajną euforią a agresją?Bungo pisze:wyrażała groźby karalne przciwko trollom na jej wątkuAle nadal nie jest z nią dobrze, bo bez przerwy za coś dziękuje.
ja to nic... ale pomyślałem, że u Bungo jest zimniej, to sobie poszalałemmoś pisze: Ziemowit nie uzywaj za wielu trudnych slow na razbo sie przegrzejesz intelektualnie
ziemowit pisze:ja to nic... ale pomyślałem, że u Bungo jest zimniej, to sobie poszalałemmoś pisze: Ziemowit nie uzywaj za wielu trudnych slow na razbo sie przegrzejesz intelektualnie
moś pisze:A powiedzcie mi kim jest ten pan z fotografii spotkaniowej, hy?![]()
![]()
Ziemowit nie uzywaj za wielu trudnych slow na razbo sie przegrzejesz intelektualnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Jacex123, Marmotka i 27 gości