No to uff.. to następnego Suffkowego grymaszenia..
A dla wielbicielek aktualna fotka Misia..
http://upload.miau.pl/3/46402.mismis
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Na wystawę jechałyśmy z MariąD już w przebraniu..![]()
Jak zjeżdżałam windą, to jakaś pani w podeszlym wieku odmówiła wspólnej jazdy windą..![]()
Następnie kilka minut czekałam na ulicy na Marię.. Jedna babcia mało nie wywinęła orła na prostej drodze.. tak mi się przyglądała..![]()
No i kilku kierowców nagle wykonało gwałtowne, zupełnie nieuzasadnione, manewry na prostej drodze..
Femka pisze:Na wystawę jechałyśmy z MariąD już w przebraniu..![]()
Jak zjeżdżałam windą, to jakaś pani w podeszlym wieku odmówiła wspólnej jazdy windą..![]()
Następnie kilka minut czekałam na ulicy na Marię.. Jedna babcia mało nie wywinęła orła na prostej drodze.. tak mi się przyglądała..![]()
No i kilku kierowców nagle wykonało gwałtowne, zupełnie nieuzasadnione, manewry na prostej drodze..
ciekawe, dlaczego
aamms pisze:Femka pisze:Na wystawę jechałyśmy z MariąD już w przebraniu..![]()
ciekawe, dlaczego
No właśnie nie wiem..![]()
A u małej Cholery wszystko po staremu..
Śpi na mojej kanapie albo w koszyczku Felusia.. często kołami do góry.. wącha moją rękę, nawet słucha jak do niego gadam.. ale pogłaskać go nie moge nadal..
rambo_ruda pisze:Ja za to jestem niezmiennie zakochana w Nikusiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 152 gości