Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Na służbowym nie mam. Sprawdzałam na serwerze.Wysłałam Ci SMSem prywatny adres.
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Na służbowym nie mam. Sprawdzałam na serwerze.Wysłałam Ci SMSem prywatny adres.
Wlasnie na ten wyslalam
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Na służbowym nie mam. Sprawdzałam na serwerze.Wysłałam Ci SMSem prywatny adres.
Wlasnie na ten wyslalam
No to daj na ten, z którego wysyłam do Was śmieszne filmy, smieszne e-maile. Już pisze SMS.
Marcelibu pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Na służbowym nie mam. Sprawdzałam na serwerze.Wysłałam Ci SMSem prywatny adres.
Wlasnie na ten wyslalam
No to daj na ten, z którego wysyłam do Was śmieszne filmy, smieszne e-maile. Już pisze SMS.
Sa na prywatnej. Wrzucam do fotosika.
Marcelibu pisze:Dorotko, następne 2 e-maile przyszły bez załączników.... Tylko w pierwszym były zdjecia (te dwa). Rozumiem, że moja prywatna poczta obcięła, ale słuzbowa. I w jednym by nie obcięła, a w nastepnych tak. Słuzbową mam dużą skrzynkę.
Dziewczyny muszę kłaść Młodą, ja już odpadam. Może c.d. jutro, ja spałam z nerwów 4 godziny, padam na twarz. Do jutra, przepraszam.
Bungo pisze:Wiecie co - kocham tego kotaMa niesamowite spojrzenie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 79 gości