Ale oczywiście, jeśli Magda się deklaruje to bardzo dobrze będzie sprawdzić w warunkach domowych
Moderator: Estraven
. U mnie właściwie tylko z Maćkiem sobie rady nie daję, a on właśnie wymaga chyba na pewno leczenia
. Macio miał juz dwarazy zapalenie pęcherza i chociaż ph ma juz ok, to dalej mało siusia. Musiałabym mu zrobic USG i badanie krwi. Tylko problem jest w tym, że będę mu to pewnie musiała robić na głupim jasiu, na żywca się nie da, bo może się to dla mnie źle skończyć
. Wet znając go tez nie jest chętny podejmować to ryzyko zawodowe. Tygrys nie kotek
.
za poświęcenie czasu casica pisze:Ehhhh, debilem jestem niestetyJustyn nie nakarmił rano kotów, ale zapomniał schować im suche
a ja nie sprawdziłam, a gdzie zasada ograniczonego zaufania??? W każdym razie u Rysi cukier 155, ale Draculowi nagle wystrzeliło 255. Martwią mnie te koty.
Dzięki Magicmagdaza poświęcenie czasu
![]()
Zaraz kroplówka Dracula, koty nie chcą żreć wołowiny, kurczak z Selgrosa nie pasuje, puszkom mówimy absolutne nie. Zaraz kogoś zabiję, może będą jadły ludzinę? Nawet widziałam na klatce schodowej taką miłą dziewczynkę, może będzie smaczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 830 gości