Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Modlę się, żeby ten brak apetytu był spowodowany bólem zębów i dziąseł. Płakać mi się chce, z trudem się powstrzymuję... Przepraszam...
Marcelibu pisze:Modlę się, żeby ten brak apetytu był spowodowany bólem zębów i dziąseł. Płakać mi się chce, z trudem się powstrzymuję... Przepraszam...
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Modlę się, żeby ten brak apetytu był spowodowany bólem zębów i dziąseł. Płakać mi się chce, z trudem się powstrzymuję... Przepraszam...
Ja tez zaczelam sie straszliwie bac.
RoMeo, chlopcze, zmobilizuj wszystkie sily!
Jeszcze mozesz!
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Modlę się, żeby ten brak apetytu był spowodowany bólem zębów i dziąseł. Płakać mi się chce, z trudem się powstrzymuję... Przepraszam...
Ja tez zaczelam sie straszliwie bac.
RoMeo, chlopcze, zmobilizuj wszystkie sily!
Jeszcze mozesz!
Już nie moge się powstrzymać![]()
![]()
...
Beata pisze:czy Wy troche nie, hmmm, panikujecie zbyt bardzo?
ja tam wierze, ze bedzie dobrze![]()
![]()
![]()
a co do jedzenia - sprobujcie czy przypadkiem nie zablysna mu oczy na zapach kielbaski albo kabanosa![]()
Satynka tez nie chce jesc, ale strasznie sie trzesie do takich rzeczy![]()
no i jesli nie je - dokarmiac, tak sie zawsze robi
a jesli chodzi o podawanie plynow strzykawka - naprawde niewiele kotow to lubi, wszystkie moje zdrowe sie bronia i pluja, itd![]()
przepraszam, ale jakis taki dziwny nastroj wprowadzilyscie..
![]()
![]()
a co do jedzenia - sprobujcie czy przypadkiem nie zablysna mu oczy na zapach kielbaski albo kabanosa![]()
a jesli chodzi o podawanie plynow strzykawka - naprawde niewiele kotow to lubi, wszystkie moje zdrowe sie bronia i pluja, itd![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 22 gości