BANDA KULAWEGO 8- FEMCIA NERKOWA:(((((((((((((((((((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 15, 2007 17:57

Bungo pisze:Muł uparty! A auta Ci nie szkoda, jak obstukasz???? Ma AC?

Bungo, nie przesadzaj
ja już pomykałam do Krakowa w skrajnej gołoledzi, była szklanka, wyjechałam z Łodzi o 4, bo byłam umówiona na 11.
Jechałam ostrożnie, prawym pasem

a piwa prawdopodobnie i tak bym z Wami nie wypiła, bo ja po jednym mam objawy wstawienia. Też bym się bała.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lis 15, 2007 17:59

W ramach poryreraksu zapraszam na strone 22 watku Smoczka
- sa nowe fotki Misi :)

Misia pozdrawia: mru
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Czw lis 15, 2007 18:12

Bungo pisze:Proponuję zmasowany atak na MZ pod hasłem: zostaw auto w domu

Bungo,
ja mam wrazenie, ze ta Zolza nawet nas nie czyta :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 15, 2007 18:16

Do Femki.
Ostrzezenie:

Transport samochodowy wplywa na charakter kota :twisted:
Mru jest jedynym kotem, ktory do mnie przyjechal
samochodem!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw lis 15, 2007 18:17

nie czyta i w dodatku myśli, że z łodzi do Krakowa to samymi miejskimi ulicami się jedzie :roll:

Femka, u nas jest regularna zima, zamieć , od trzeciej napadalo ok 10 cm śniegu :roll:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw lis 15, 2007 18:24

potwierdzam , zima na całego i nawet jak stopnieje to wieczorkiem chwyat mróz i szklaneczka

dzisiaj pan kierowca autobusu kursowego kazał dzieciom isc do domu ok 1,5 km na piechotę bo autobus nie ma odpowiednich opon :evil: i szły te maluchy przez las i pola
dosłownie :evil:
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

Post » Czw lis 15, 2007 18:26

Dziewczyny,
czekam jeszcze na jeden telefon od osoby, która mieszka w Krakowie i dużo jeździ.
w dodatku siadło mi gg :evil:
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 15, 2007 18:26

progect pisze:nie czyta i w dodatku myśli, że z łodzi do Krakowa to samymi miejskimi ulicami się jedzie :roll:

Femka, u nas jest regularna zima, zamieć , od trzeciej napadalo ok 10 cm śniegu :roll:

Zdecydowanie nie czyta.

Femka pisze:[ Mam 18 - letnie doświadczenie w jeździe całorocznej, jeździłam już naprawdę w warunkach ekstremalnych (...)

Femus, bede okrutna.

Przypomnialo mi sie stare haslo WOPR-u:

Toną nie tylko nieumiejący pływać.

Dorota

Post » Czw lis 15, 2007 18:30

Femka pisze:Dziewczyny,
czekam jeszcze na jeden telefon od osoby, która mieszka w Krakowie i dużo jeździ.

gg siadło Ci za karę - że NAM nie wierzysz, tylko szukasz poparcia dla swojej teorii poza kręgiem zołz. Dobra - mój chłop dużo jeździ i właśnie pojechał. Napiszę Ci, co powie, jak wróci :evil:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw lis 15, 2007 18:32

my tu sobie rozmawiamy, a Milusia zwaliła następną qpę :D wprawdzie mała tym razem, ale podręcznikową :D
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 15, 2007 18:34

Bungo pisze:

gg siadło Ci za karę - że NAM nie wierzysz, tylko szukasz poparcia dla swojej teorii poza kręgiem zołz. Dobra - mój chłop dużo jeździ i właśnie pojechał. Napiszę Ci, co powie, jak wróci :evil:

a nie mogłabyś do niego zadzwonić, żeby Ci teraz powiedział, jak jest?
Bo własnie dostałam wiadomość taką: spadł śnieg i jak to przy sniegu jeździ się wolniej. Ale na luziku mozna przyjechać.
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 15, 2007 18:35

Bo ktoś w tym domu musi być normalny.... :twisted:
Nareszcie jakaś dobra wiadomość :D

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw lis 15, 2007 18:40

Femka pisze:
Bungo pisze:

Bo własnie dostałam wiadomość taką: spadł śnieg i jak to przy sniegu jeździ się wolniej. Ale na luziku mozna przyjechać.

Ja to ci mogę rano napisać, czy TZ do pracy dojechał. O szóstej wychodzi, na siodma powinien być w robocie.
Ale to pewnie za poźno będzie, ty chyba musisz tak koło czwartej z domu wyruszyć, to może jeszcze Bungo i Lusię zobaczysz na żywo.

Edit: TZ właśnie powiedział, że chyba zaraz się ubierze, weźmie ze sobą miotełkę i na butach do jutra dojdzie :roll:
Ostatnio edytowano Czw lis 15, 2007 18:42 przez progect, łącznie edytowano 1 raz

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw lis 15, 2007 18:41

Bungo pisze:A auta Ci nie szkoda, jak obstukasz????

Ciekawa rzecz :roll: . Zauważyłam, że wśród Krakusów mało kto mówi "samochód". Mój kumpel Piotrek też mówi "auto". Femka uparcie jedzie "samochodem". Ja też, gdybym oczywiście była "niezdrowa" na umyśle w tej sytuacji, pojechałabym samochodem....
Marcelibu

Post » Czw lis 15, 2007 18:43

progect pisze:
Femka pisze:
Bungo pisze:

Ja to ci mogę rano napisać, czy TZ do pracy dojechał. O szóstej wychodzi, na siodma powinien być w robocie.
Ale to pewnie za poźno będzie, ty chyba musisz tak koło czwartej z domu wyruszyć, to może jeszcze Bungo i Lusię zobaczysz na żywo.

Progect :evil: zamierzam z Łodzi wyjechać przed 7
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]