PAKT CZAROWNIC 2 prosimy o grudniowe wpłaty!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 15, 2007 10:23

Kicorek pisze:
Femka pisze:ja tez jestem SD. :twisted:
8O
Nie zauważyłam :twisted:

Nic mnie nie cieszy...
W sobotę żegnam połowę kotostanu na dwa miesiące. I jeszcze operacja, i długi na ładnych parę miesięcy... Ogólnie chała. I oby do wiosny. Chociaż w sumie od dawna mam wrażenie, że już nic mnie w życiu nie czeka...

Kicorek, co Ty mówisz. Czeka Cie jeszcze wiele przecudnych zasmarkanych kotków i masa fantastycznych wydarzeń.
Może to efekt przemęczenia? :roll:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lis 15, 2007 10:30

Femka pisze:
Trinity36 pisze:
Adrianapl pisze:
Trinity36 pisze:a no dobra, jak narzekać to narzekać. ja w czwartek albo piątek jade do krakowa i wracam dopiero w niedzielęęęęęęę buuuuuu... i za domkiem będę tęsknić i słuchać jaka to matematyka jest królową nauk :evil:

(chociaz się z tym zgadzam, ale dlaczego tak daleko od domu)

Trinity a wybierasz sie na krakowskie spotkanie w piatek???

Adriana, z chęcią bym się wybrała, bo akurat będę w Krakowie, ale nic nie wiem o nim, dopiero Ajmk coś mi wspomniała. Nie wiem gdzie, nie wiem o której, nic nie wiem. No i poza tym same młode dziewczyny a tu taka SD jak ja.. :twisted:

Trinity, informacja gdzie jest spotkanie znajduje się w wątku spotkań krakowskich. Spotkanie jest w piątek o 17.30. Koniecznie przyjedź :D
ja tez jestem SD. :twisted:

Femm.. a Ty też będziesz?
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw lis 15, 2007 10:32

Trinity36 pisze:
Femka pisze:
Trinity36 pisze:
Adrianapl pisze:
Trinity36 pisze:a no dobra, jak narzekać to narzekać. ja w czwartek albo piątek jade do krakowa i wracam dopiero w niedzielęęęęęęę buuuuuu... i za domkiem będę tęsknić i słuchać jaka to matematyka jest królową nauk :evil:

Adriana, z chęcią bym się wybrała, bo akurat będę w Krakowie, ale nic nie wiem o nim, dopiero Ajmk coś mi wspomniała. Nie wiem gdzie, nie wiem o której, nic nie wiem. No i poza tym same młode dziewczyny a tu taka SD jak ja.. :twisted:

Trinity, informacja gdzie jest spotkanie znajduje się w wątku spotkań krakowskich. Spotkanie jest w piątek o 17.30. Koniecznie przyjedź :D

Będzie-jest na liście :twisted: .

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Czw lis 15, 2007 10:39

Trinity36 pisze:
Femka pisze:
Trinity36 pisze:
Adrianapl pisze:

specjalnie po to jadę do Krakowa :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lis 15, 2007 12:12

DOmek Blanki milczy. Telefon zapchany nagraniami. A to był jedyny kontakt.
MARTWIĘ SIĘ BARDZO
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lis 15, 2007 12:15

ajmk pisze:DOmek Blanki milczy. Telefon zapchany nagraniami. A to był jedyny kontakt.
MARTWIĘ SIĘ BARDZO

Trzymam kciuki bardzo mocno!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 15, 2007 12:19

Dziewczyny podrzucajcie wątek Blanki!! Proszę!! Może to jedyna możliwość kontaktu, jaka pozostała z Moniką...
Ja nie mogę być cały czas na forum, gdyż z Dziadkiem znów gorzej :( Ach brak słów...
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lis 15, 2007 14:14

Będę podrzucała w miarę możliwości.
Obrazek

Ayane

Od: Pon lis 27, 2006 20:14

Post » Czw lis 15, 2007 17:48

Dziękuję wszystkim za podrzucanie Blanusi! I wciąż potrzebne nieustające kciuki.

Siostrzyczki przypominam, że należy wpłacać za listopad i udzielać się w głosowaniu.
Na razie wciąż na prowadzeniu pani Danusia Adamczyk i jej głodne futerka.

Prognoza pogody na jutro: będzie zimno!! Wrrrrrrrrrrrr!!
(kot leży przy kaloryferze)
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lis 15, 2007 18:30

głos na p. Danusię Adamczyk
Dorta
[/img]
Obrazek
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Czw lis 15, 2007 20:02

Siostrzyczki jakby ktoś chciał mi cos doradzić to zapraszam do wątku Blanki ponownie....
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lis 15, 2007 20:09

głosuję na p. Daniusię.

a co do Blanki.....może domek się jeszcze odezwie? Daj im czas do niedzieli np.? :? ale kiepsko to widzę......

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pt lis 16, 2007 6:43

Domek Blanki się odezwał i zrobiłam wielkie UFFFFFFFFFFFFFFFFF!
Jeśli wszystko dobrze pójdzie, w sobotę jadę z Blanką do nowego domku.
Żal mi się rozstawać. Boję się o nią. Nie mam za wiele doświadczenia w oddawaniu kotów. Ale musze wierzyć, że Blanka będzie szczęśliwa.
A jeśli kogoś dziwi moja tak wczesna tutaj obecność to chce podkreślić, że już prawie 2 godziny nie śpię :evil: :evil: :evil: Przez malego, słodkiego kotecka... :evil:
Wyjaśnienie w wątku "dzikuska".
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lis 16, 2007 7:09

No masz babo placek!
Właśnie się przekonałam, że można mieć kota 12 lat i nie wiedzieć o nim wszystkiego!!
Mój Maciuś, mój Czarny Książę wrócił właśnie z porannego obchodu ;)
Ale widać mało mu wrażeń, bo jeszcze przez okno chciał powyglądać. A tu guzik, bo zaparowane :?
I jak sobie poradził? Wylizał sobie pole obserwacji, przy okazji nieznacznie uzupełniając poziom płynów w organizmie :wink:
Zapomniałam dodać, że wczoraj dorwał się do psiej acany 8O I za nic nie pozwolił sobie zabrać 8O 8O 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lis 16, 2007 9:04

ajmk pisze:No masz babo placek!
Właśnie się przekonałam, że można mieć kota 12 lat i nie wiedzieć o nim wszystkiego!!
Mój Maciuś, mój Czarny Książę wrócił właśnie z porannego obchodu ;)
Ale widać mało mu wrażeń, bo jeszcze przez okno chciał powyglądać. A tu guzik, bo zaparowane :?
I jak sobie poradził? Wylizał sobie pole obserwacji, przy okazji nieznacznie uzupełniając poziom płynów w organizmie :wink:
Zapomniałam dodać, że wczoraj dorwał się do psiej acany 8O I za nic nie pozwolił sobie zabrać 8O 8O 8O

:lol: :lol: :lol:
wyglaskaj Maciusia ode mnie
Kropka tez podkrada zarcie Skipiemu :wink:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

[poprzednia][następna]