Super! Uwielbiam patrzeć na zdjęcia zwierzat i dzieci. U Ciebie też tak jest, że kot pozwala synkowi z sobą robić wszystko? To zadziwiające, u nas jest tak, że Zuza nosi, wozi i in. rzeczy robi z kotami, a one są zadowolone... Ktos z boku mógłby uznac, że je męczy... Ale one jej pozwalaja i jeszcze same do niej przychodzą, czyli, chyba im to pasuje... Zuza nie ma ani jednego zadrapania Buziaki dla rozesmianego Jasia, Zuza tez słodka!
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?
No i nie wiem... Może wizyta przedadopcyjna jest zbyt dużym wyzwaniem... Póki co, nie ma odpowiedzi, a dom zapowiadał się dobrze... Szkoda byłoby, ale kciuków prosze nie puszczać, może jednak się uda...
Czytam tu i na dogo o kociakach chorych na pp i jadę te moje smarki zaszczepić. Boje się czekać. Niestety, z kasą u mnie nie najlepiej, jesli ktoś zechciałby kupić bazarek, będę wdzięczna. Polecam metalowy piórnik Winx w kpl. z innymi z tej serii.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=68443&highlight= Pozdrawiam
Kasia
Bardzo Ci dziękuję, ale... wstrzymaj się. Możliwe, tfu, tfu, tfu, ze Jaś będzie zaszczepiony w nowym domku za kilka dni. Dzisiaj zaszczepiłam Biankę, za pieniądze uzyskane z bazarku.
Juz za nim tęsknię, a jeszcze jest u nas A jakiego pieska miałaś radość znaleźć?