Beatko, calo- pet kupiony i wysłany. Zdecydowałam sie na pocztę - polecony priorytet.
Jak tam Satynka sie czuje. Jeżeli założyłas jej oddzielny wątek to podaj tutaj link do niego.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:A co u Falkora?
Myszeńk@ pisze:Aby nie trzeba rano wozu
Nawet o 7.00 wstanę jak trza.
Łapokciuki mocne.
Magija pisze:Myszeńk@ pisze:Aby nie trzeba rano wozu
Nawet o 7.00 wstanę jak trza.
Łapokciuki mocne.
jestem, już wszystko piszę
Myszeńko, jesteś niezbędna, zaraz na pw podam Ci telefon do Elfridy
wyjazd z Łodzi jest o 09:36 przyjazd do Gdańsk-Oliwa 16:07.
pociag jest z Łodzi Kaliskiej, trzeba tam być jakoś wcześniej żeby kupić bilet.
udało mi się dowiedzieć o bilet weekendowy, koszt biletu 60zł czyli wyjdzie taniej
zaraz porozliczam wpłaty
Myszeńk@ pisze:Czekaj, Magija, spokojnie, ja się spróbuję delikatnie wypytać w fabryce kto może jedzie do Gdańska, albo jakoś bardzo blisko ... trudno, najwyżej będą kreślić kółka na czole
I pogadam z tym moim znajomym, prawie-kociarzem, może on
Nie martw się, proszę, Falkor ma mnóstwo ciepłych myśli, ma nasze wsparcie, będzie dobrze.
Magija pisze:Myszeńk@ pisze:Czekaj, Magija, spokojnie, ja się spróbuję delikatnie wypytać w fabryce kto może jedzie do Gdańska, albo jakoś bardzo blisko ... trudno, najwyżej będą kreślić kółka na czole
I pogadam z tym moim znajomym, prawie-kociarzem, może on
Nie martw się, proszę, Falkor ma mnóstwo ciepłych myśli, ma nasze wsparcie, będzie dobrze.
dziekuję, ale jakoś mi wszystko opadło, wszystko już byo nagrane a teraz po prostu się boję
bede dzwonic jutro do pana z forum rotwailerów, on podobno jedzie w poniedziałek z Sieradza do Gdańska
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 166 gości