ewa74 pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! No dlaczego ja nie mogę pojechać na zlot?????!!!!K%$#@ muszę być na uczelni bo mnie wywalą!!!!!!!!!!!!
Ewa, napiszemy Ci usprawiedliwienie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:ewa74 pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! No dlaczego ja nie mogę pojechać na zlot?????!!!!K%$#@ muszę być na uczelni bo mnie wywalą!!!!!!!!!!!!
Ewa, napiszemy Ci usprawiedliwienie![]()
ewa74 pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! No dlaczego ja nie mogę pojechać na zlot?????!!!!K%$#@ muszę być na uczelni bo mnie wywalą!!!!!!!!!!!!
Femka, kiedy robisz zlot w mieście Łodzi?
Marcelibu pisze:1. Dzień dobry!!!
2. Jadę do Krakowa pociągiem, tak, żeby być około na południe
3. Wracam z Krakowa pociągiem o godz. 20
4. Ziemowit zrobiłeś śliczny bannerek (jak się robi takie czary-mary???)
5. Obfocimy dziś RoMeo
6. Widzę u siebie bardzo duże podobieństwa, jeśli chodzi o czywiście o "nie-uzależnienie" od forum...
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67401&highlight=][img]http://img222.imageshack.us/img222/5307/pietrynkacl5.gif[/img][/url]
ania_ pisze:będę litościwa i powiem prawie szeptem
dzień dobry
śpijcie sobie robaczki jeszcze, biedna aneczka już spać nie moze z nerwów![]()
popitolołam coś w papierach i nie nosi
grrrrrrrrrrrrrr
Bungo pisze:Sorry, ale kodu nie widze , tylko banerki dwa![]()
Dzień dobry.
Mnie w zasadzie tu nie ma - kiedyś trzeba popracować
Femka pisze:ewa74 pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! No dlaczego ja nie mogę pojechać na zlot?????!!!!K%$#@ muszę być na uczelni bo mnie wywalą!!!!!!!!!!!!
Ewuś, zapewniam Cię, że za niedługo. Bardzo mi się spodobał pomysł spotkań forumowych i jak teraz planowałam wyjazd do Krakowa, to się okazało, że to wcale nie taka karkołomna wyprawa na biegun północny. Łódź jest w środku Polski.
I wtedy nie będzie tłumaczenia, że ktoś nie może. Obecność będzie OBOWIąZKOWA pod rygorem zbanowania
Femka pisze:ja dzisiaj siedzę na miau tylko do czasu wypicia porannej kawki. .
ewa74 pisze:Femka pisze:ewa74 pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! No dlaczego ja nie mogę pojechać na zlot?????!!!!K%$#@ muszę być na uczelni bo mnie wywalą!!!!!!!!!!!!
Ewuś, zapewniam Cię, że za niedługo. Bardzo mi się spodobał pomysł spotkań forumowych i jak teraz planowałam wyjazd do Krakowa, to się okazało, że to wcale nie taka karkołomna wyprawa na biegun północny. Łódź jest w środku Polski.
I wtedy nie będzie tłumaczenia, że ktoś nie może. Obecność będzie OBOWIąZKOWA pod rygorem zbanowania
Już przytupuję nogami z niecierpliwościPrzy okazji zlotu wpadnę odwiedzić stare śmieci i zakupię zapas kaszanki, czarnego i żulika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości