MariaD pisze:Miałyśmy zgłoszenie na wystawę od Klubu (aamms niech napisze jakiego) i identyfikatory.

Miałyśmy.. Maria się postarała..

A tak brzmiało owe zgłoszenie:
"Do Cat Club Łodz
wystawę kotów organizującym
A czynię to wszem oto wiadomym, iż owe kobiety: jedna czarownica czarna i jedna wedźma ruda, przodków swoich opisanie, zwane na wystawach kotów rodowodami, straciwszy w pożodze, prawymi Baba Jagami są.
Ruda w rokuMDLXXIIIuzyskawszy klasę wiedźm Ii kategoryi, moc ma do zadawania uroków, czynienia zaklęć i usuwania brodawek.
Jadem persim zarażona w dzieciństwie, kotów onych posiada liczbę niejaką, kolorów mnogich. Stwory te moc wielką posiadają, czary na ludzi rzucać mogą tak, iż każdy kto je choć raz w rekach swoich trzymał chęci by takowego posiadać już się nie pozbędzie, aż kota takowego w domu swoim i na łożu swoim mieć będzie.
Czarna w roku MCCCXXVIII z piekielnymi opiniami skończyła szlachetną uczelnię magii wielkiej i czarownicą III kategorii ogłoszona została z prawem do latania na miotle. Władna jest mleko krowom odbierać, zaklęcia przednie zna, duchy i wilkołaki w mocy jej sa.
Koty w chacie swej wielkie i włochate ma, północnej rasy zza morza wielkiego pochodzące hołubi. koty te mainecoonami zwane moc czarowną przyciągania do siebie ludzi mają tak iż owi pod ich zaklęciem są i służyć im na wieki bedą.
Zważywszy to com napisał powyżej uznaje iż obie kobiety te prawa wszelkie do reprezentowania klasy Bab Jag mają i na wystawie występować mogą.
Przewodniczący Klubu Wiedź i Czarownic
w roku MCCII założonym na Łysej Górze siedzibę swą mającym.
Książe Vlad Tepes zwany wsród gminu
Książe Drakula
W dniu trzecim listopada roku MMVII"
i pod tym dokumentem własnoręczny podpis książęcy widnieje..
A na identyfikatorze widniała następująca treść:
[b]Klasa: Baby Jagi
Rasa: Wiedźma, WIE D
Klub Wiedźm i Czarownic
Imienia Drakulimoś pisze:Aamms ty uwazaj bo ty wypadek kiedys spowodujesz

Obiecuję, że będę uważać.. w końcu na codzień AŻ tak nie wyglądam..
Chociaż moje dziecko jak usłyszało, że zamierzam przebrać się za wiedźmę, powiedziała mi cos takiego:
- Matka, kup sobie maskę, bo na codzień i tak się ubierasz jak wiedźma..
Moje kochane dziecko..

Anka pisze:ale nie powiedziałabym, że teraz wiem też jak wygląda aamms, obawiam się, że nadal nie poznałabym
Ja również patrząc na te fotkę nie powiedziałabym jak wyglądam..
A jesli chodzi o Suffkę, to raczyła zjeść cztery chrupki..