Kciuki za Satynkę i za Falkora

Dokładam się do wizyty, jutro rano pójdzie kasa.
I oblookam półki pod kątem bazarkowym ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:
bylam w 3 lecznicach i w zadnej nie mieli Calopetu - podobno sa jakies problemy z nim w hurtowniach![]()
Aga86 pisze:Beata pisze:
bylam w 3 lecznicach i w zadnej nie mieli Calopetu - podobno sa jakies problemy z nim w hurtowniach![]()
Poszukam w Poznaniu. Beata moja pomoc finansowa z poprzedniego postu jest aktualna.
sa wyniki T4 - norma jest 10-30, wynik ponizej 10
to chyba niedoczynnosc tarczycy?
zobaczymy, co D. jutro powie ale wydaje mi sie, ze bedzie konieczne USG u Marcinskiego (90 zl)
Hanna Z. pisze:Dziewczyny, a co się dzieje z Falkorem? Pytam, bo mam niebywały sentyment do rudych kotów, a poza tym już go wirtualnie polubiłam. Czy po kąpieli i strzyżeniu dredów na tylnych łapach oraz wstępnym dokarmieniu ma się lepiej?
Tinka07 pisze:Hi Beata,sa wyniki T4 - norma jest 10-30, wynik ponizej 10
to chyba niedoczynnosc tarczycy?
zobaczymy, co D. jutro powie ale wydaje mi sie, ze bedzie konieczne USG u Marcinskiego (90 zl)
Niedoczynność tarczycy jest u kociaków chorobą niezwykle rzadką. Może jest to błąd laboratoryjny? Mam nadzieję, że wet zaleci powtórzenie badania i oznaczenie dodatkowo FT4.
Pozdrawiam ciepło
Magija pisze:Niedoczynność u kota jest bardzo rzadka, mam kotkę z niedoczynnością, ale wrodzoną, wiem, że u kotów dorosłych niedoczynność nabyta objawia sie inaczej, niestey bardzo mało jest na ten temat w sieci, przynajmniej po polsku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 123 gości