Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Po trzech godzinach siedzenia na forum wreszcie znalazłam czas na swój wątek :evil:
Bungo pisze:Szkieletunia gdzieś się zaszyła, bo się nie pojawia. Pada śnieg, jest zimno - ale bardzo głodnego kota chyba by to nie pwostrzymało, zwłąszcza że latałam po okolicy i wołałam jak głupia :oops:
Bungo pisze:/.../ ukochanymi kropelkai do nosa i upozorowałam zakrapianie. Nadstawiał nos z rozkoszą, a potem dziękczynnie przytulił się do mnie i mruczał jak dwa Ursusy naraz :? Czy ja mam normalnego kota 8O
Zowisia pisze:Pozdrawiam, trzymaj sie i nie szalej z tym szukaniem bo przeziebienie
murowane ... chyba ze chcesz ja przygarnac ?
zo
varia pisze:A ja nie wiem o co chodzi, bo mi się nie chce doczytywać, ale chciałabym zwrócić uwagę, że koty, jak psy - się do właścicieli upodabniają, więc pytanie zadanie w temacie jest tendencyjne.
varia pisze:A ja nie wiem o co chodzi, bo mi się nie chce doczytywać, ale chciałabym zwrócić uwagę, że koty, jak psy - się do właścicieli upodabniają, więc pytanie zadanie w temacie jest tendencyjne.
Bungo pisze:varia pisze:A ja nie wiem o co chodzi, bo mi się nie chce doczytywać, ale chciałabym zwrócić uwagę, że koty, jak psy - się do właścicieli upodabniają, więc pytanie zadanie w temacie jest tendencyjne.
Femciu, nie martw się - Varia już się odniosła
moś pisze:varia pisze:A ja nie wiem o co chodzi, bo mi się nie chce doczytywać, ale chciałabym zwrócić uwagę, że koty, jak psy - się do właścicieli upodabniają, więc pytanie zadanie w temacie jest tendencyjne.
ja tam plaskata nie jestemJutro doczytm, bry
Bungo pisze:Varia - napisz coś o swoim kocie
Bungo pisze:Varia - napisz coś o swoim kocie
varia pisze:Bungo pisze:Varia - napisz coś o swoim kocie
Jest piękny, mądry i cudowny.
Bungo pisze:varia pisze:Bungo pisze:Varia - napisz coś o swoim kocie
Jest piękny, mądry i cudowny.
Oj, chyba kątroll trzeba będzie zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 21 gości