Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tiris pisze:
teraz już nie będę miała problemu z kupowaniem jej prezentu...a tyle sie naszukałam i nalatałam...na gwiazdkę będzie kicia z czerwoną czapą:)![]()
Matahari pisze:Tiris pisze:
teraz już nie będę miała problemu z kupowaniem jej prezentu...a tyle sie naszukałam i nalatałam...na gwiazdkę będzie kicia z czerwoną czapą:)![]()
bardzo chętnie Tiris... ale tylko niebieską brytyjkę...![]()
a Ty też mnie dokociłaś... dwoma niebieskimi maluchami na uszy...cudne są... i bluzeczka też piękna...
dziękuję...
Matahari pisze:dzień bardzo męczący... po 10 byłam z Patyczakami i Reddi u weta, Patyczaki trzeci zastrzyk dostały... ale zanim to nastąpiło przyniesiono psa z wypadku... mimo reanimacji nie udało się go uratować - musiał mieć jakiś krwotok wewnętrzny, jak mówil doktor Bartek, żyły były za bardzo zapadnięte...
Matahari pisze:potem domek i goście... obiadek, ciasto, kawa... footra były bardzo grzeczne... nawet nie sprawdzały co na obiad w talerzach, takie wychowane... pochowały się... miały dość gości... wybaczcie, ale ja przez chwilę też... chyba odwykłam od ludzi...
Matahari pisze:Szarlotka zdrowa... węzły trochę nadal powiększone, ale na razie poobserwujemy dziewczynę... a dla mnie panna zdrowa jak rybka
mokkunia pisze:Matahari pisze:Szarlotka zdrowa... węzły trochę nadal powiększone, ale na razie poobserwujemy dziewczynę... a dla mnie panna zdrowa jak rybka
Matahari, a Szarlotka już po sterylce jest? Czy chorowaniem odwlekła sobie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], irissibirica i 578 gości