Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 09, 2007 1:23

O matko z córką :smiech3:

Matahari, to jak osiemnastka, to znaczy, że będziesz już pełnoletnia :D

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pt lis 09, 2007 6:45

Matahari ,bez względu na numerację twoich urodzin :wink: wszelakiego dobra: zdrowia ,miłości i pieniążków :balony: :birthday: :torte: :surprise: :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt lis 09, 2007 8:40

Matahari, serdeczności z okazji urodzin :P
Swoją drogą ciekawe, że tak dużo kobiet obchodzi 18 urodziny i na oko tak bardzo różnią się od siebie wiekiem :lol: Pozory mylą? Przyznam, że i ja od lat obchodzę wyłącznie 18 urodziny :lol:
Regularnie zaglądam do tego wątku i tropię zwłaszcza wiadomości o Buni (mam do niej słabość, jak wiesz). Widzę, że ma się dobrze :P

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 09, 2007 9:39

Matahari, wszystkiego najlepszego!!!
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Pt lis 09, 2007 15:24

z tymi życzeniami to poczekajcie do niedzieli... przeca właśnie z tego powodu święto narodowe zrobili - moich urodzin... :twisted:

u nas wszystko toczy się jak codzień... teraz pora kociej sjesty, w której niestety nie mogę uczestniczyć razem z ogonami... sprzątam koci bałagan... koniecznie muszę zacząć je uczyć sprzątać zabawki, chociaż i tak to robią... tylko potem wymiatam tony myszek i piłeczek spod tapczanu i szafek... :twisted:

Patyczaki śpią przytulone w kartoniku na klatce, obok śpi Spacja i wtulone w nią Bemcia i Virus... Bazyl okopuje kocyk na narożniku... Grudzia kartony... Bunia wyczaiła koszyczek w przejściu do pokoju dziecinnego i tam gnije... Zmorka i Szarlotka mają dla siebie cały materac na antresoli... a Irenka tradycyjnie - w pobliżu kuchni, w kartonie przyniesionym wczoraj... Gargamel odkrył uroki snu w tapczanie i tam stale znika... a dziś rano jak się obudziłam, to naocznie czemu mi tak niewygodnie - spały na mnie Patyczaki, Gargamel i Bemcia...

śniadaniowy dziejszy hit - gotowany kurczak - spowodował totalne obżarstwo Kajko - ledwie miał siłę na sprawdzenie wszystkich misek... Kama jak zwykle zaspała na śniadanie... potem chwilowy szał z zabawkami wymiecionymi spod szafki... i cisza w końcu...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pt lis 09, 2007 19:03

Ja wiem, że to dopiero w niedzielę, ale jakoś nie mogę usiedzieć i wyczekać - Wszystkiego Wspaniałego i Dużo Ciepła, Siły i Energii dla Kociego Raju :D

Matahari... że tak powiem... sklonuj się... co? :D

A wątek Twój czytam od kiedy wróciłam po wyprawie z Kajkiem i Kamą do Ciebie i od kiedy mnie uświadomiono, że toczy się tu tak fantastyczne życie :D

Jak kiedyś postanowisz wydać to w formie książkowej - to będe pierwszym fanem ustawionym w kolejkę po autograf :D

Ściskam bardzo bardzo mocno!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Sob lis 10, 2007 10:28

Poddasze pisze:

to chyba w trzech lub czterech egzemplarzach... :twisted:

Matahari

Post » Sob lis 10, 2007 10:57

wiecie... z węzłami chłonnymi u footer to ja mam ostatnio schizy... stale któremuś sprawdzam... :oops: i dziś przy sprawdzaniu tychże u Kamy stwiedziłam, ze są jakby mniejsze... jeszcze nie chcę się cieszyć... zaraz dopadłąm też Kajka i ten lewy u niego też mniejszy... 8O a Patyczaki ciągle w świetnych nastrojach... właśnie Kajko wciska do swojego brzuszka kurczaka z następnej miski... już nawet nie wiem, która to z kolei... i Kama nie zaspała na śniadanie... i wykańcza z tej samej miski to, co Kajko już nie zmieścił w siebie...

babcia Bunia dostała karniaka... siedzi u młodego w pokoju sama... rano mnie rozczuliła, bo wlazła na mnie i czule wylizywała uszko... a przed chwilą rozstawiała po kątach wszystkie inne koty, więc siedzi i pomaga młodemu sprzątać... :twisted: wiem paskudz jestem... ale ona mądra, więc szybko skojarzy... :twisted:

Irenka pilnie rozpracowuje miski z suchym... zaraz pójdę wlać jej trochę mleczka - cały kartonik - ciekawe czy coś zostawi??? dalej śpi w kartonie przy kuchni, włożyłam jej do środka kocyk... a wczoraj kartonik Irenki spodobał się Bazylowi... ale jak panna przyszła, to po dżentelmeńsku ją wpuścił do niego i ułożył się przed kartonikiem...

Spacja coraz częściej jest na dole i bawi się z maluchami... ale najpierw starannie lustruje teren, czy nie ma Buni... chociaż Bunia już tak jej nie tępi... teraz na tapecie jest Szarlotka... a Szarlocia chętnie teraz się bawi myszkami...

Virus z Gargamelem urządziły sobie zabawę w berka i zapasy... a to Garguś pacnie Virusa i ucieka... a to na odwrót... a Virus to wrzaskun się zrobił... jak Garguś na niego skoczy, to od razu drze pyszczycho... a w małym Gdańszczaku chyba powoli hormony ruszają...

i mamy pewien postęp w kwestii poroznoszonych myszek... w nocy widziałam jak Kama znosiła myszki do pokoju... pomordowane myszki :lol: ...

Matahari

Post » Nie lis 11, 2007 16:41

Matahari pisze:
Poddasze pisze:

to chyba w trzech lub czterech egzemplarzach... :twisted:

Jestem za !!!
Dzisiaj to pewnie na nowe wieści nie możemy liczyć, może jutro po południu :twisted:
Matahari, jeszcze raz - wszystkiego najlepszego :birthday:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Nie lis 11, 2007 16:44

można liczyć... muszę się pochwalić prezentem...

OTO BAJER to rude obok nogi... a to białe to Kajko oczywiście

Obrazek

Matahari

Post » Nie lis 11, 2007 17:00

Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń przede wszystkim :D

Całkiem fajny ten prezent. :lol:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Nie lis 11, 2007 17:30

Matahari, czy ja dobrze rozumiem - dostałaś kota w prezencie 8O
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Nie lis 11, 2007 17:46

BAJKA-BB pisze:Matahari, czy ja dobrze rozumiem - dostałaś kota w prezencie 8O

:ryk: nie wierzę... :ryk: No, w sumie zgodnie z zainteresowaniami, w "dobrym" kolorze 8) heehehhehee
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Nie lis 11, 2007 19:07

Sto lat,sto lat.... :oops: o kurcze tysiące lat ,bo teraz sobie przypomniałam,że anioły są wieczne :torte: :balony: :birthday: :dance2: :dance: :flowerkitty:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie lis 11, 2007 19:37

BAJKA-BB pisze:Matahari, czy ja dobrze rozumiem - dostałaś kota w prezencie 8O

dobrze rozumiesz...i w dodatku na umowę adopcyjną :)

teraz już nie będę miała problemu z kupowaniem jej prezentu...a tyle sie naszukałam i nalatałam...na gwiazdkę będzie kicia z czerwoną czapą:) :twisted: :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

[poprzednia][następna]