Obawiam się, że akcja będzie, ale wciąż mam nadzieję, że to tylko tak kiepsko wygląda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Dzięki Femka![]()
Obawiam się, że akcja będzie, ale wciąż mam nadzieję, że to tylko tak kiepsko wygląda
Femka pisze:Bungo pisze:Dzięki Femka![]()
i za to
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Dzięki Femka![]()
i za to
I za Twój przyjazd pod WawelJa będę ta, co padnie
Bungo, nawet tak nie mysl, bo zostane sama z Femka na placu bojuBungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Dzięki Femka![]()
i za to
skaskaNH pisze:Bungo, nawet tak nie mysl, bo zostane sama z Femka na placu bojuBungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Dzięki Femka![]()
i za to
![]()
Femka pisze:skaskaNH pisze:Bungo, nawet tak nie mysl, bo zostane sama z Femka na placu bojuBungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Dzięki Femka![]()
i za to
![]()
a co, myślisz, że ja gryzę?
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Bungo, nawet tak nie mysl, bo zostane sama z Femka na placu bojuBungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Dzięki Femka![]()
i za to
![]()
Mam nadzieje, ze nie, bo ja koscista jestem i sobie ząbki można połamac
Femka pisze:a co, myślisz, że ja gryzę?
skaskaNH pisze:ŁaaaaaMarcelibu pisze:Eee, Femka ma sztuczne, mocne...
![]()
![]()
A skad ty w ogole masz takie informacje? Widzialas moze sztuczna szczeke Femki?![]()
Femka pisze:
Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:ŁaaaaaMarcelibu pisze:Eee, Femka ma sztuczne, mocne...
![]()
![]()
A skad ty w ogole masz takie informacje? Widzialas moze sztuczna szczeke Femki?![]()
No przecież napisała:Femka pisze:
Swoimi by gryzła?
Bungo pisze:Varia - czy Ciebie Femka już pokąsała i czy konieczne jest szczepienie na wściekliznę. Ja jestem szczepiona, ale moje koty - nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan i 23 gości