Leticja jest PIĘKNA
Nie to za mało powiedziane: wspaniała, śliczna, mądra...
Jeszcze nie ufa do końca, jeszcze najlepiej czuje sie jak nie jest w centrum uwagi (wtedy kładzie uszy po sobie)... Ale zpowiada sie baaaaaardzo dobrze!
Bellavita, powtarzam po raz enty (i pewnie nie ostatni): jesteś
Wczoraj jak zjawiłam sie u dziewczyn, to myslałam, że zastane 2 koty, a tam ... 4

i wspaniała zrównoważona sunia
No, ale z drugiej strony Kasia i Madzia mają całe hektary w porównaniu z moim lokum (czego im strasznie zazdroszczę
)... To moga tyle kochanych zwierzątek mieć - ja tez tak chcę!
Kto mi podaruje mieszkanie?
Przyniosłam ze sobą puszeczki Animody "Owoce morza w galarecie" (ładnie brzmi i ... intensywnie pachnie

). Każdy koteczek dostał w miseczkę. Równiez Leticja. I wiecie co? Kobitka ma gust! Od razu wyszła z domku i do miseczki, a później do drugiej

Ponoć pierwszy raz odebrała małej Pipi jedzonko!
Jednym słowem jestem diablicą wcieloną, co anioła skusic potrafi
Potem Leticja powróciła do domku, a jea stwierdziłam, że skoro tak jej smakuje, to co będę jej żulić
Przysunęłam sie do miseczek, nałożyła i odsunęłam na 1metr i tak rozklapiona na podłodze zastygłam. Kochaniutka dzikuska pyszczek wystawiła, popatrzyła na mnie, mówię do niej: proszę dla Ciebie, chodź jeść, no to przyszła. Zjadła, kierunek kuwetka obrała, potem pod biurkiem sie zabunkrowała i niby na mnie nie patrzyła, ale cały pokój na oku miała

Mądra dziewczynka!
A tak na marginesie, to ona bardziej jest brytyjczykowata niż rosyjska.
Normalnie, jak ona już "na ludzi wyjdzie" to ktos cudo będzie miał!