Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 08, 2007 21:28

Kurcze też tak chcę !!! w sobotę kupuje moim kociolumbkom rybę!!!!! całusy dla Irenki .Kaska wychodzi jutro. :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw lis 08, 2007 21:52

biamila pisze:Kurcze też tak chcę !!! w sobotę kupuje moim kociolumbkom rybę!!!!! :D

tylko zbyt często tego nie rób... bo przestanie działać... u mnie kilo rybki znika ekspresem i rozglądają się za więcej... ale o dziwo puszka na kolacje też cieszyła się powodzeniem...

a koło 18 footra dostały Klarę... i piły... piły... piły...
Irenka to nie mogła oderwać się od miseczki z mleczkiem, aż w końcu przypominała piłeczkę... malowniczo panna wyglądała... mam nadzieję, że nie obraziła się na mnie za śmiech... :lol:

Patyczaki dostały dziś kolejną porcję zastrzyku... były bardzo grzeczne... oczywiście do zastrzyku je trzymałąm na ręku... oko Kajka zakraplamy... wygląda już lepiej... ostatni zastrzyk u Patyczaków w niedzielę... i będziemy mieli jampa u weta... dokonałam rozpytania - UWAGA REDDIE!!! - dyżur ma Bartek... :evil: i w dodatku ma imieniny... :evil: poinformowany doktor Michał stwierdził smutno - ja będę we Wrocławiu... a muszę dodać, że powiedziałam, że placka przywiozę - też mam małą rocznicę w niedzielę...

Grudzia kartony objęła w posiadanie i burczy na każde footro, które ośmieli się wejść na jej miejsce...

Bunia postanowiła wieczorem wziąć się za wychowanie Bazyla i udzielała mu łapkami stosownych wyjaśnień... chłopak chyba jest niereformowalny, bo dyskutował z nią zawzięcie... w końcu zbliżyli się do Grudzi pijącej mleczko... Grudzia włączyła się do dyskusji po stronie Bazyla... Bunia zbytnio z nią nie rozmawiała - wolała dalej kształcić Ciaposa... więc wkroczyłam z psikaczem... babcia zaczyna swe rządy na całego...
Ostatnio edytowano Czw lis 08, 2007 23:21 przez Matahari, łącznie edytowano 1 raz

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Czw lis 08, 2007 21:57

dubel...
Ostatnio edytowano Czw lis 08, 2007 23:05 przez Matahari, łącznie edytowano 1 raz

Matahari

Post » Czw lis 08, 2007 22:49

Matahari pisze:też mam małą rocznicę w niedzielę...

:balony: :torte: :balony:
Tylko pamiętaj, że Patyczaki, Groszek, Gargamel, Borys i Bemol to jeszcze dzieci, a więc żadnych szaleństw do rana :lol:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Czw lis 08, 2007 22:58

BAJKA-BB pisze:
Matahari pisze:też mam małą rocznicę w niedzielę...

:balony: :torte: :balony:
Tylko pamiętaj, że Patyczaki, Groszek, Gargamel, Borys i Bemol to jeszcze dzieci, a więc żadnych szaleństw do rana :lol:

z dzieci to u mnie tylko Patyczaki i Gargamel... część to podrostki... a reszta dorosłe... zresztą dzieci pójdą spać do dziecinnego pokoju... razem z młodzieżą dwu i czteronożną...

Matahari

Post » Czw lis 08, 2007 23:03

Gosia :D Ale wieści wyszpiegowałaś :dance: :dance2: Bedzie impreza u wetów, jupppiii :balony: :partygirl: :torte:

A życzenia Ci złożę osobiście w niedzielę :) Teraz tylko wstępnie :birthday:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Czw lis 08, 2007 23:24

40 pare lat minęło jak jeden dzień... :twisted:
ja też przyjdę do weta w niedziel o 10...zwleke się z tego łóżka... :twisted: Bo chyba Bemol ma coś z oczkami :) :roll:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Czw lis 08, 2007 23:26

Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...

18 kończę...

Matahari

Post » Czw lis 08, 2007 23:29

Matahari pisze:Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...

18 kończę...

18...po raz 2 i pół :twisted:

Tiris

Post » Czw lis 08, 2007 23:32

Tiris pisze:
Matahari pisze:Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...

18 kończę...

pewnie się powtarzam... ALE TAKĄ ŻMIJĘ WYHODOWAŁAM NA WŁASNEJ PIERSI!!!... koniecznie zmień nick... a babki nie dostaniesz... OOOOO!!!
Ostatnio edytowano Czw lis 08, 2007 23:39 przez Matahari, łącznie edytowano 1 raz

Matahari

Post » Czw lis 08, 2007 23:37

Matahari pisze:
Tiris pisze:

18 kończę...

pewnie się powtarzam... ALE TAKĄ ŻMIJĘ WYCHODOWAŁAM NA WŁASNEJ PIERSI!!!... koniecznie zmień nick... a babki nie dostaniesz... OOOOO!!!

Wyhodowałam...bo hodowac...stara i głupia :) :twisted: :twisted:

Tiris

Post » Czw lis 08, 2007 23:43

Tiris pisze:
Matahari pisze:
Tiris pisze:

18 kończę...

pewnie się powtarzam... ALE TAKĄ ŻMIJĘ WYCHODOWAŁAM NA WŁASNEJ PIERSI!!!... koniecznie zmień nick... a babki nie dostaniesz... OOOOO!!!

to z emocji... i chora jestem... a Ty się z matką na forum kontaktujesz... ładnie...

Matahari

Post » Czw lis 08, 2007 23:48

Matahari pisze:
Tiris pisze:
Matahari pisze:
Tiris pisze:

18 kończę...

to z emocji... i chora jestem... a Ty się z matką na forum kontaktujesz... ładnie...

Ciiiiiii...bo ktoś się dowie, że jesteśmy rodziną :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tiris

Post » Czw lis 08, 2007 23:56

Jesteście niemożliwe :ryk: :ryk: :ryk:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Pt lis 09, 2007 0:00

Matahari pisze:
Tiris pisze:

18 kończę...

pewnie się powtarzam... ALE TAKĄ ŻMIJĘ WYHODOWAŁAM NA WŁASNEJ PIERSI!!!... koniecznie zmień nick... a babki nie dostaniesz... OOOOO!!!

sobie wyedytowała...ale u mnie z cytatów i tak został błąd :) hy hy hy hy

Tiris

[poprzednia][następna]