Dom szuka małej czarnej koteczki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lis 05, 2007 23:16

hop

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Czw lis 08, 2007 20:17 Zaopiekuję się małą całoczarną kotką (w Warszawie)

Dobry wieczór :) Jestem pim.

To mój pierwszy post ;) a znalazłam się tu dzięki moce (autorka tego wątku) i Klaritince (która nadal chyba jeszcze jest bez domu stałego, prawda..?).

Moka zasugerowała mi, żebym dopisała się do tego wątku w "mojej" sprawie, bo.. ja chciałabym się zaopiekować małą, czarną kotką (koniecznie cała czarna, takie marzenie z dzieciństwa ;-)) o łagodnym usposobieniu. Nie chciałabym czorta :> ale też nie od razu, żeby to był kotek, co to nie rusza się i leży wciąż na kaloryferze ;p

Jestem zdecydowana na sterylizację kotki i domek niewychodzący (tak to się mówi? :) Troszkę poczytałam Wasze Forum, zanim zdecydowałam się napisać tego posta.. Ale jeszcze sporo nauki przede mną :))

Kotka nigdy nie miałam, ale przez okres ponad roku mieszkałam w jednym mieszkaniu ze współlokatorką i jej kocurkiem, którym czasem się opiekowałam podczas krótkich nieobecności mojej współlokatorki.

Ponieważ właśnie nigdy nie miałam kotka szybko zdecydowałam, że nie powinnam raczej próbować zaopiekować się śliczną Klaritinką, bo ona pewnie potrzebuje kogoś bardziej doświadczonego w kontaktach z kotusiami..

Dlatego Was proszę bardzo o pomoc w namierzeniu młodej całoczarnulki w Warszawie :)
Dzięki wielkie! :)
Ostatnio edytowano Czw lis 08, 2007 20:58 przez pim, łącznie edytowano 1 raz

pim

Od: Śro lis 07, 2007 22:39

Post » Czw lis 08, 2007 20:28

Witaj, Pim. Ja mam koteczkę biało czarną, z podpisu, ale z pewnościa uda Ci się znaleźć odpowiadającą Ci czarnulkę. Powodzenia!
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Czw lis 08, 2007 20:42

Pim, ja mam u siebie małą, około 3-miesięczną koteczkę. Jest jeszcze w trakcie leczenia i oswajania, ale niedługo powinna być do wydania.
Zajrzyj do wątku w moim podpisie ("Panny Prażanki"), tam jest kilka fotek.
No i jeśli byłabyś zainteresowana, to czekam na kontakt.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw lis 08, 2007 20:45

Pim, na pierwszej stronie tego wątku jest też informacja od iwci, że ma u siebie malutką czarnulkę... Co prawda iwcia jest z Łodzi, ale gdybyś się zdecydowała to natychmiast pisz do niej lub do mnie PW, a kwestię transportu postaramy się jakoś rozwiązać - w końcu Łódź nie jest tak daleko :D (sama mam stamtąd kocurka niedawno przywiezionego... ;))

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Czw lis 08, 2007 21:55

Witaj Pim!!!! :piwa: Szalenie sie ciesze ,że tu dotarłaś.Będzie Ci z nami dobrze i Twojemu kotu(kotom ;-) )też!
Zapraszając Cię na forum zapomniałam ostrzec,że stąd rzadko "wychodzi się" z jednym :catmilk:

:D :D :D :D :D
trzymam kciuki za znalezienie tej jedynej wymarzonej.A potem kolejnej i kolejnej i..... :wink: :lol: :wink: )Powodzenia ,czytaj i pisz często,raz dwa poznasz bratnie dusze .

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Czw lis 08, 2007 22:12

Bardzo dziękuję za tak szybkie odpowiedzi!:)

zuzola pisze:Witaj, Pim. Ja mam koteczkę biało czarną, z podpisu, ale z pewnościa uda Ci się znaleźć odpowiadającą Ci czarnulkę. Powodzenia!

Hej, zuzola :) Ależ prześliczna Bianka! (moja mama już się zakochała i mówi, że koniecznie Biankę muszę :D)
Ale ja czarnulkę, no właśnie..

tufcio, dziękuję za informację, mam wrażenie, że już widziałam gdzieś tego kotka od iwci :)

A mi to chyba Ramona w oko wpadła :>
Aleba, piszę do Ciebie pm. Dziękuję :)

e: moka, dziękuję! :piwa:

pim

Od: Śro lis 07, 2007 22:39

[poprzednia]