Melduje że kicia ma się doskonale Jak się rozkręciła to je co pięć minut I faktycznie mleko jej pasuje Przestała bać się Ginksa i zaczynają sie bawić w chowanego berka Jestem dumna z Gingerka i bardzo mnie cieszy że jest taki gościnny Acha i wyczesałam całą kotke , wywaliła się do góry brzuchem cała zachwycona
Była dziś u mnie Ewa.G ,bardzo Sobie przypadły do gustu obie Panie Kicia dała się cała wyczesać i wywalała brzuszek Jak tylko dogada się z pozostałymi kotkami to będzie miała wspaniały domek !!
kicia jest piękna. Mam tylko obawy jak sobie poradzi z 3 kotkami , moimi diabełkami . Do tego jeszce suka bokser , który wprawdzie jest całkowicie zdominowany przez koty, ale zawsze to pies cięty na koty.
Ale jestem dobrej myśli. Po obejrzeniu jej wydaje mi się ,że bardziej jest podobna do kotki egzotycznej niż do balijki. Albo jest to pers w starym stylu ( bez cofnietego nosa), bardzo trudno coś na ten temat powiedziec - nie jestem specjalistą od ras kotów. na pewno nie jest to balijka. Z mordki przypomina trochę małego maicoona.
Nie ma to jednak wszystko znaczenia. taka czy owaka - bedzie miała dom.
Będę sprawozdawac na bieżąco jak trafi do mojego domu.