już 2 maluchy na ruchliwym parkingu!!! woj.doln.dowiozę!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lis 05, 2007 15:50

Obrazek Obrazek jakie dobre wieści :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lis 05, 2007 21:22

Super :D :dance2:
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Wto lis 06, 2007 8:03

Hej nawet nie wiecie jak się cieszę że kotki znalazły dom. Spać nie mogłam co się z nimi dzieje, w dodatku wszyscy w pracy i po sąsiedzku chyba maja mnie dosyść bo wszystkich molestowałam o to czy nie przygarną kotka. Dodatkowy pech że przez ten czas nie miałam dostępu do neta i nie wiedziałam co się działo. Dziś w końcu zobaczyłam i kamień spadł mi z serca. A co do Mrużki czyli 3 kotka z parkingu to ma się chyba dobrze ( sam nic nie mówi to chyba nie jest źle). Jesteśmy po pierwszej wizycie u weta (odpchlenie, odrobaczenie, pazurki i przegląd), w tym tygodniu będzie szczepienie. Na początku koteczka była b. spokojna może nawet trochę wystraszona. Przez 1 tydzień trzymaliśmy ją w jednym pokoju i powoli poznawała całe mieszkanie. Teraz zostawiamy ją samą na całych włościach, na razie bez strat, jest b. grzeczna jak nas nie ma, a jak wracamy to szaleje i bawi się do upadłego. Nie mam na razie jak wkleić fotek z komórki, ale jak tylko mi sie uda to podrzuce parę zdjęć. Pozdrawiam niskasa i wszystkich którzy tu działali. Jesteście wielcy! A za kotki w nowych domkach trzymam kciuki

olik

Od: Sob paź 20, 2007 12:30

Post » Wto lis 06, 2007 12:01

olik no to super !-dzięki za wieści o trzecim kotku :) :dance: :dance2: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 06, 2007 23:09

ale jestem szczęśliwa
niskas, olik jesteście wspaniali Obrazek Obrazek Obrazek

niskas podziękuj od nas też Twojej żonie za wielkie serce
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro lis 07, 2007 17:13

jakoś nie miałam wątpliwości, że tak będzie... i że się nimi zaopiekujesz dopóki nie znajdą swoich domków! Gratuluję postawy i szczęścia do domków! Nie zapominaj o nas! :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw lis 08, 2007 15:10

Hello :)

codziennie dostaję maile z zapytaniem czy mam jeszcze koty... nikt nie odzywał się jak były, a teraz poprostu total...:)

dzięki temu już kilka innych kotów, które były do oddania znalazło domy:)

mam plan aby oddać jeszcze 4 około 2 miesięczne kotki, które są na wsi u rodziny____krzywda im się tam nie dzieje___ale... ich mama lada chwila będzie miała następne młode, i może być problem____

mam nadzieję że pomożecie ??? :wink:

dzięki
pozdrawiam
kuban

niskas

Od: Czw paź 11, 2007 13:01

Post » Czw lis 08, 2007 15:54

Ja bardzo chętnie pomogę przez podbijanie wątku, ale musisz mi obiecać, że wpłyniesz na tą rodzinę na wsi i ona wysterylizuje swoją kotkę (choćbyś sam miał kocicę zawieźć na zabieg). Jak widzisz - za dużo jest kociego nieszczęścia, by pozwalać domowej kotce regularnie (pewnie ze dwa razy w roku) mieć maluchy... :roll:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

[poprzednia]