CUDNY kocurek szuka DOMKU!! JUŻ ZNALAZŁ !!!! s. 9

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lis 07, 2007 13:11 Re: DOM tymczasowy pilnie potrzebny! Kraków i okolice!

Rene pisze:Od Wielkiej Soboty mam dom, tymczasowy. Mieszkam w łazience i dobrze mi tam, oj jak dobrze! Ciepło, jedzonko pychotka i świeża woda. Odwzajemniam się głosnym mruczeniem i łaszeniem do Dużych. Zaufałem, nie boję się, od Niedzieli wyleguję się przy Nich na pleckach. Uwielbiam kiedy Duzi mnie głaszczą, uwielbiam leżeć i spać na Ich kolanach...jestem bardzo cichutki: w nocy smacznie śpię, jak wszyscy. Czekam cierpliwie na każde ich przybycie w moim łazienkowym królestwie...

No ... się popłakałam :(
Koniecznie zmień tytuł na wyraźniejszy, ze słowem "schron", na Koci-Łapci poproś w wątku banerkowym o banerek dla kotucha, jak możesz podrzuć mi treść to zrobię ogłoszenie papierowe, może będziesz mogła gdzieś wywiesić (szkoła, bilblioteka rejonowa ... ja wrzucam zmniejszone do kiosku), wrzuć do Gratki, na Allegro ... on jest śliczny 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro lis 07, 2007 13:28 Re: DOM tymczasowy pilnie potrzebny! Kraków i okolice!

Myszeńk@ pisze:
Rene pisze:Od Wielkiej Soboty mam dom, tymczasowy. Mieszkam w łazience i dobrze mi tam, oj jak dobrze! Ciepło, jedzonko pychotka i świeża woda. Odwzajemniam się głosnym mruczeniem i łaszeniem do Dużych. Zaufałem, nie boję się, od Niedzieli wyleguję się przy Nich na pleckach. Uwielbiam kiedy Duzi mnie głaszczą, uwielbiam leżeć i spać na Ich kolanach...jestem bardzo cichutki: w nocy smacznie śpię, jak wszyscy. Czekam cierpliwie na każde ich przybycie w moim łazienkowym królestwie...

No ... się popłakałam :(
Koniecznie zmień tytuł na wyraźniejszy, ze słowem "schron", na Koci-Łapci poproś w wątku banerkowym o banerek dla kotucha, jak możesz podrzuć mi treść to zrobię ogłoszenie papierowe, może będziesz mogła gdzieś wywiesić (szkoła, bilblioteka rejonowa ... ja wrzucam zmniejszone do kiosku), wrzuć do Gratki, na Allegro ... on jest śliczny 8)

Myszeńk@ bardzo Ci dziękuję za pomoc...
Maluch charakteryzuje się właśnie takim charakterem. Tak jak pisałam, ze względów spokoju rodzinnego nie możemy adoptować Malucha.
Tytuł zmienię i postaram się zredagować ogłoszenie.

Rene

Od: Śro lis 23, 2005 8:28

Post » Śro lis 07, 2007 14:29

Rozumiem, wiem jak to jest...
Ale może chociaż pobędzie u Ciebie kilka dni...do schronu zawsze zdążysz go oddać. Napisze do Puss, może zrobi mu ogłoszenia na Allegro. Domek sie znajdzie, tylko potrzeba troszke czasu. DAj prosze kotkowi jeszcze pare dni. Prosze.

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro lis 07, 2007 14:37

Karotka pisze:Rozumiem, wiem jak to jest...
Ale może chociaż pobędzie u Ciebie kilka dni...do schronu zawsze zdążysz go oddać. Napisze do Puss, może zrobi mu ogłoszenia na Allegro. Domek sie znajdzie, tylko potrzeba troszke czasu. DAj prosze kotkowi jeszcze pare dni. Prosze.

Karotka, tak naprawdę mam tydzień czasu, myślę, że znajdzie się gdzieś miejsce dla kociaka.
Dzięki bardzo za zainteresowanie. Fundacja w tresi wątku to naprawdę ostateczność - liczę na pewny domek, wtedy odetchnę z ulgą...

Rene

Post » Śro lis 07, 2007 15:04

Mogłabym kociaka wesprzeć adopcja wirtualną, ale nie wiem w jakiej wysokości oraz na jak długo zawiera sią taką umowę...

Rene

Post » Śro lis 07, 2007 15:57

Rene, napisz prosze w tytule "pilnie potrzebny DT" może ktos bedzie mógł go od Ciebie przejąc na jakiś czas a wtedy w spokoju bedziemy szukali domku

Karotka

Post » Śro lis 07, 2007 16:42

Hp :)

Rene

Post » Śro lis 07, 2007 16:43

Hp :)

Rene

Post » Śro lis 07, 2007 17:53

Oto wczorajsza większa fotka:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d36 ... 3b5a0.html

Postaramy się zamieścić więcej...

Rene

Post » Śro lis 07, 2007 19:38

do góry

Rene

Post » Śro lis 07, 2007 23:16

do góry:)

Rene

Post » Czw lis 08, 2007 7:12

Up

Rene

Post » Czw lis 08, 2007 8:48

Czy jest ktos kto mógłby przygarnąc Kicie na jakis czas?
Taki tymczasowy tymczas, żeby mozna było w tym czasie szukac DT lub domku stałego?

Karotka

Post » Czw lis 08, 2007 9:01

Karotka pisze:Czy jest ktos kto mógłby przygarnąc Kicie na jakis czas?
Taki tymczasowy tymczas, żeby mozna było w tym czasie szukac DT lub domku stałego?

Nadal szukam... oprócz Forum oraz kontaktu z Fundacją dałam też ogłoszenia papierowe...

A Maluch już doszedł do siebie po kastracji, nadal siedzi sobie w łazience ale nie narzeka na swój los.
Czekamy na Dobry DOMEK...

Rene

Post » Czw lis 08, 2007 13:44

Podbije, może ktos zauważy...

Może załuz watek na Kotach, tam wiecej osób zagląda...
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]