Porzucony Leon już w nowym domku !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2007 20:48

jeżeli ktoś mógłby przygotować łzawy opis + wszystko inne tj całe opracowane ogłoszenie z kontaktami itd i przesłał je na adres greensite@wp.pl wystawiłabym mu allegro.
bo niestety nie mam czasu na przygotowanie tego.
ObrazekObrazekObrazek

Od-Nowa

Od: Pt cze 01, 2007 7:50

Post » Pon lis 05, 2007 21:01

Od-Nowa pisze:jeżeli ktoś mógłby przygotować łzawy opis + wszystko inne tj całe opracowane ogłoszenie z kontaktami itd i przesłał je na adres greensite@wp.pl wystawiłabym mu allegro.
bo niestety nie mam czasu na przygotowanie tego.

Wykorzystaj na razie opis z pierwszego posta. Jeśli ktoś przygotuje lepszy, to najwyżej podmienisz ;)

Wibrysko, dziękujemy za ogłoszenie :)

A teraz Leonek na górę - musimy uratować tego kota!
Ostatnio edytowano Pon lis 05, 2007 21:05 przez Gem, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon lis 05, 2007 21:05

Tweety pisze:
Iweta pisze:Jesli sasiadka wie jak sie nazywaja właściciele Leona i gdzie sie przeprowadzili,to moze w biurze meldunkowym dałoby sie ustalić ich adres zamieszkania?

ja bym ich poszukała w Krakowie tylko muszę znac imie i nazwisko, najlepiej jeszcze kiedy mniej więcej się przeprowadzili

Jeśli udało Ci się zdobyć dane tej dziewczyny (sąsiadki) podaj, poszukamy kanałami w Krakowie, może ktoś Ją zna.......

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pon lis 05, 2007 21:07

Rozmawiałem z Fioną. Dane powinna mieć jutro.

Leonek prosi o DT!
Obrazek

Gem

Post » Pon lis 05, 2007 21:17

wibryska pisze:ogłoszenie Leonka na ale.gratka:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/708402_ ... eonka.html

Od-Nowa może na razie wykorzystaj tekst z mojego ogłoszenia
ja mam nadzieję, że ta rodzina nadal za nim tęskni - może natrafią na ogłoszenie

może na poczcie mają informację gdzie przekierowywać korespondencję
warto zapytać listonosza

a może ktoś jeszcze z sąsiadów ma do nich adres albo chociaż nr telefonu, może jakaś koleżanka z osiedla...?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon lis 05, 2007 21:29

Dodałem Leonka do Adopcji na Miau.

Błagamy o DT dla Leona!
Obrazek

Gem

Post » Pon lis 05, 2007 21:49

ObrazekObrazekObrazek

Od-Nowa

Od: Pt cze 01, 2007 7:50

Post » Pon lis 05, 2007 23:32

Od-Nowa pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=265690986
allegro Leonka

Dziękujemy :)

I przypominamy, że Leon koniecznie musi znaleźć DT!
Obrazek

Gem

Post » Wto lis 06, 2007 0:21

Batka pisze:
Tweety pisze:
Iweta pisze:Jesli sasiadka wie jak sie nazywaja właściciele Leona i gdzie sie przeprowadzili,to moze w biurze meldunkowym dałoby sie ustalić ich adres zamieszkania?

ja bym ich poszukała w Krakowie tylko muszę znac imie i nazwisko, najlepiej jeszcze kiedy mniej więcej się przeprowadzili

Jeśli udało Ci się zdobyć dane tej dziewczyny (sąsiadki) podaj, poszukamy kanałami w Krakowie, może ktoś Ją zna.......

Wlasnie, jak juz bedziecie znac, to tez poprosze PW. A moze czasem.. ktos kogos, przez kogos...

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto lis 06, 2007 0:40

Tez chetnie pomoge w Krakowie w poszukiwaniach, o ile to nie było tak ze oni go po prsotu zostawili... to trzeba ustalic kiedy juz Leonek bedzie mial dach nad głowa. Proponuje, tak jak na innym wątku, rozwiesic informacje w duszpasterstwach bo tam sie sporo ludzi przewija, moze ktos da DT Leonkowi, a moze stały... A swoja droga proponuje spotkanie osobom z forum zamieszkalym w Krakowie, razem zawsze latwiej przeprowadzac akcje. Moze zaczniemy od wspolniej kawy na miescie. Chetnych prosze o info na PW. Pozdrawiam.
:king:
.wyrzuć z domu telewizor a w zamian weź kociaka.
Obrazek

królewna

Od: Wto paź 30, 2007 8:32

Post » Wto lis 06, 2007 8:47

a może ktoś mógłby iść do administracji osiedla i podać nr bloku i nr mieszkania gdzie dotąd mieszkali właściciele Leona, opowiedzieć o jego smutnej historii i zapytać o ich nazwisko - może ktoś życzliwy z biura mógłby pomóc
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto lis 06, 2007 9:01

Wibryska - bardzo dobry pomysl :)

EDIT: tak sobie pomyslalam, ze moze w ogole mozna by sprobowac wyciagnac administracji budynku informacje o tym, gdzie sie przemeldowali do Krakowa? Czasem wlasnie takie informacje łatwiej jest załatwic na innej płaszczyznie niz wydzialy ewidencji ludnosci.
I jeszcze jedna opcja, ktora warto sprawdzic: byc moze tamci ludzie chodzili do kościola - moze warto podejsc do parafii, sprobowac porozmawiac z ksiedzem? moze tam maja jakies namiary?

Królewna - mysle, ze jak juz bedziemy miec jakies konkretne namiary, to faktycznie mozna sie spotkac i sprobowac razem cos ustalic.
A przy okazji - zapraszam tez do krakowskiego "wątku spotkaniowego", na razie nie ma zadnych propozycji, ale pewnie niedlugo cos sie pojawi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64022&start=225

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto lis 06, 2007 10:09

Pilnie potrzebny tymczas dla tyego biedaka... mam nadzieję, ze uda się ustalić gdzie mieszkaja Ci ludzie...po południu idę do pani sąsiadki. Mam nadzieję, że będzie w stanie rozmawiać, bo wczoraj było z nia kiepsko. kocurek jest kochany, przytulaśny ale nieco rozdarty...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto lis 06, 2007 11:09

O ile się orientuję to ci państwo jedynie wynajmowali mieszkanie - w administracji i w duszpasterstwie mogą nawet nie wiedzieć o ich istnieniu.
Pomysł Fiony wydaje mi się lepszy - sąsiadka lub właściciele mieszkania.
Słuchajcie, odnalezienie właścicieli to jedno, a znalezienie DT - drugie. Kota trzeba pilnie zabrać z ulicy, bo Leonek może nie dożyć chwili, gdy znajdziemy właścicieli :(
Obrazek

Gem

Post » Wto lis 06, 2007 13:52

Poproszę Graszkę_gn o papierowe ogłoszenia dla Leosia, może powiesicie je w okolicy, może ktoś go przygarnie ... nie wiem, może ktoś znał tych ludzi :|
Głupi pomysł :?: :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]