ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2007 20:20

zuzia96 pisze:Alusia chodzi w bezrękawniczku, bo rozdrapuje rankę na plecach. Ten jest na co dzień, praktyczny, na elegancję ma....różowy :smiech3:

W sumie świetny pomysł Zuziu z tym bezrękawniczkiem , niestety Kropcia drapała sie po szyjce więc w tym przypadku musiałbym jej zrobić na drutach sweterek z golfem......... :lol:
Alusia ma bardzo "twarzowe " wdzianko ale przy jakiejś okazji zrób jej fotkę jak będzie w różowym ..... :D :D :D
Głaski dla Maksia i Alusi !!!

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 05, 2007 20:39

bubor pisze:
zuzia96 pisze:Alusia chodzi w bezrękawniczku, bo rozdrapuje rankę na plecach. Ten jest na co dzień, praktyczny, na elegancję ma....różowy :smiech3:

W sumie świetny pomysł Zuziu z tym bezrękawniczkiem , niestety Kropcia drapała sie po szyjce więc w tym przypadku musiałbym jej zrobić na drutach sweterek z golfem......... :lol:
Alusia ma bardzo "twarzowe " wdzianko ale przy jakiejś okazji zrób jej fotkę jak będzie w różowym ..... :D :D :D

A nie zauważyłeś, że Alusia ma wdzianko z golfem?? To chyba dlatego nie widać dobrze, bo jest czarne. Moja wetka mówi, że rana na pleckach to jest charakterystyczne miejsce dla alergii skórnej. Dlatego nasze dziewczyny mają ranki w tym samym miejscu :evil:

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon lis 05, 2007 20:50

zuzia96 pisze:
bubor pisze:

A nie zauważyłeś, że Alusia ma wdzianko z golfem?? To chyba dlatego nie widać dobrze, bo jest czarne. Moja wetka mówi, że rana na pleckach to jest charakterystyczne miejsce dla alergii skórnej. Dlatego nasze dziewczyny mają ranki w tym samym miejscu :evil:

Powiedz jeszcze Zuziu , sama zrobiłaś Alusi ten bezrękawniczek ?
Wygląda bardzo profesjonalnie ...... :D :D :D

bubor

Post » Pon lis 05, 2007 21:07

Sama zrobiłam, oczywiście :smiech3: :smiech3: Poświęciłam sweterek, obcięłam rękaw, z mankietu wyszedł golfik :smiech3: :smiech3: A różowy kubraczek jest z obciętej skarpetki, golfik wyszedł ze ściągacza. No i jeszcze trzeba wyciąć dwa otworki na łapki :smiech3: :smiech3:
Prosty przepis , prawda?:kotek:

zuzia96

Post » Pon lis 05, 2007 21:13

Chyba "ściągnę" przepis, albo sie uśmiechnę do Ciebie Zuzia. Pomysł z golfikiem świetny, nie wiem czemu wcześniej na niego nie wpadłam. Ale to dopiero gdzieś za pół roku - moja najstarsza corocznie, w okolicach maja-czerwca zaczyna się drapać właśnie między łopatkami i tworzą się ranki. I tak co roku. Wykluczyliśmy wiele spraw, ale testów na alergię nie miala robionych,. Tyle, że to jakaś trochę dziwna alergia - sezonowa, pewnie na wakacje, bo sierpień-wrzesień już jej nie ma.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Pon lis 05, 2007 21:23

Benni pisze:Chyba "ściągnę" przepis, albo sie uśmiechnę do Ciebie Zuzia. Pomysł z golfikiem świetny, nie wiem czemu wcześniej na niego nie wpadłam. Ale to dopiero gdzieś za pół roku - moja najstarsza corocznie, w okolicach maja-czerwca zaczyna się drapać właśnie między łopatkami i tworzą się ranki. I tak co roku. Wykluczyliśmy wiele spraw, ale testów na alergię nie miala robionych,. Tyle, że to jakaś trochę dziwna alergia - sezonowa, pewnie na wakacje, bo sierpień-wrzesień już jej nie ma.

Bo to prawdopodobnie jest alergia na jakieś kwitnące drzewa, krzewy czy jakieś pyłki, które unoszą się wtedy w powietrzu. Kiedy alergen zniknie, to i widać poprawę.

zuzia96

Post » Pon lis 05, 2007 21:26

Przepis wydaje sie być prosty ale trzeba wziąć poprawkę na moje męskie ręce i totalny brak umiejętności krawieckich :oops:
Niemniej pomysł i wykonanie - pierwsza klasa :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pon lis 05, 2007 21:30

Zuziu, Twój Dwupak jak zawsze piękny :D .
Powinnaś pokazywać go częściej.
No i bardzo chętnie objrzę Alusię w stroju wieczorowym :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lis 05, 2007 21:45

Możliwe. Bo nam najbardziej prawdopodobne wydały się komary - u nas tego mnóstwo. Pyłki? w tym czasie to już raczej po kwitnieniu. Zobaczymy za pół roku

YBenni

Post » Pon lis 05, 2007 22:01

Amika6 pisze:Zuziu, Twój Dwupak jak zawsze piękny :D .

Witaj Amiko, brakowało mi tutaj Ciebie ostatnio :lol:
Mój dwupak black and white jest super, ale Twoich super bliźniaków w skokach wzwyż nie przebije chyba żaden forumowy futrzak :lol:

zuzia96

Post » Pon lis 05, 2007 22:10

Zuziu, ja tu stale zaglądam, ale ostatnio tak fajnie gadaliście sobie z Buborem, to nie chciałam przeszkadzać :wink: Ale czytałam, czytałam :lol:
Obrazek

Amika6

Post » Pon lis 05, 2007 22:24

zuzia96 pisze:A swoją drogą to Ty też masz chyba black and white w jednym? :kitty:

Faktycznie. Ale ja wolałabym miec dwa osobne. Może kiedyś moje marzenie się spełni...
Marcelibu

Post » Pon lis 05, 2007 22:28

zuzia96 pisze:
Amika6 pisze:Zuziu, Twój Dwupak jak zawsze piękny :D .

Witaj Amiko, brakowało mi tutaj Ciebie ostatnio :lol:
Mój dwupak black and white jest super, ale Twoich super bliźniaków w skokach wzwyż nie przebije chyba żaden forumowy futrzak :lol:

Zgadzam się. Super są i super zdjęcia

YBenni

Post » Pon lis 05, 2007 22:38

ale mnie nie było :oops:
dobrze, że Alusia nie wie o moim sprzeniewierzeniu
bo chyba nie powiedziałaś jej, zuziu, o tym? :oops: :roll:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon lis 05, 2007 22:47

Dziękuję w imieniu bliźniaków :D
Właśnie popadały, Jusia jak zwykle do góry kołami, a Dyzio udaje rogalik :lol:
Femka, nie obawiaj się. Zuzia to złota kobitka i na pewno Cię nie wsypała :D .
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]