Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:trzymaj sie Zo dni teraz szybko się kończą a moze jutrzejszy będzie lepszy mnie teraz coś takiego dopadlo ze najchętniej to nic bym nie robiła :oops: (przepraszam też bo od kilku dni zamierzam napisać u Ciebie w wątku, ale zebrać sie nie mogę /.../)
Aia pisze: a teraz jestem po urzekającej rozmowie z dziadkiem :(
ech... wogóle szkoda mówić już po prostu nie słucham
tylko zajmuje się swoimi sprawami
Aia pisze: smutno bez tych naszych jedynych ale moze spróbuj sie zająć tymi pozostałymi (ja skupiam sie całkowicie na Kaju, jak mnie dopadają złe myśli o Asche'u to ide sie z tym gupolem moim pobawić czy iść z nim na spcer... trochę pomaga)
Aia pisze: czytałam ze pojawia Ci sie myśl o kolejnym kociaku... :)
było by na pewno bardzo fajnie tylko martwi mnie to czy nie chcesz znaleźć zastępstwa dla Smoczka :oops: bo nie ma takiej drugiej... i zaden inny kot Jej nie zastąpi... :(
a to nie najlepsze wyjście szukać Smoczka II - ja przynajmniej wiem że nie byłabym w stanie mieć koło siebie podobnego wizualnie kota do Asche'a... to było by jak sól na otwartą ranę... (a moze jeśli chciałabyś mieć w domu takiego kota o podobnym charakterze to lepiej wziąść już dorosłego (?) - nie będzie niespodzianek co do jego zachowania...)
Aia pisze: ściskam mocno /../ nie dawaj sie zwątpieniu :) Aia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 77 gości