Marcelibu pisze:Przemo - jaki wspaniały diebiut- witamy (oficjalnie) na Forum!!!!!
Dzieki

Moderator: Moderatorzy
Marcelibu pisze:Przemo - jaki wspaniały diebiut- witamy (oficjalnie) na Forum!!!!!
Marcelibu pisze:Jakoś znów zostaję przy temacie pojemników na alkohol, ale to naprawdę przypadek.
Tym razem piersiówka, obita - moja koleżanka mówi, że to skóra, nówka sztuka, nigdy nie używana, w zgrabnym czerwonym pudełeczku. Co prawda na pudełeczku jest logo mojej firmy, ale piersiówka bez żadnego napisu. Jeśli ktoś chce znać pojemność to mogę wlać wody i sprawdzić.
Pieniążki uzyskane z aukcji chciałabym przeznaczyć na wspomożenie Ani Rylskiej, która znalazła Lusi. Lusi jest kotna (czeka ją sterylka aborcyjna), ale na razie jest bardzo chora - zapalenie oskrzeli, katar, jest bardzo wychudzona. Ma jeszcze tydzień do sterylki i musi szybko nabrać sił, żeby przeżyć zabieg. Tu jest wątek Lusihttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67 ... highlight=
Za chwilę wkleję zdjęcia, bo boję się, że jak teraz zacznę grzebać w Fotosiku, to mi znów ucieknie cały post.
![]()
a tu widok z góry, po odkręceniu piersiówki
Cena piersiówki to 15 zł. Aukcja trwa tydzien od złożenia pierwszej oferty. Koszty przesyłki w dowolne miejsce w Polsce pokrywam ja. ZAPRASZAM!!!
Niestety, wątek, zdjęcia wklejałam pojedyńczo...![]()
Marcelibu pisze:Hopsiamy z wieczora. Może nas ktoś zauważy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości