Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 02, 2007 19:34

A oto nasza nowa tymczasowiczka z sosnowieckiego schroniska PIęKNA TRI zwana Zytką - roczna koteczka, miziasta, przytulasta i szuka stałego domku
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 02, 2007 19:46

Zytka jest piekna :1luvu:
powinna szybciutko znalezc dom

dziewczyny-cały czas trzymam kciuki za Wasza walkę-zdaje sobie sprawe jak bardzo macie ,,pod górke,,
Ale kazde uratowane kocie zycie z tego schroniska teraz -to tylko i wyłącznie Wasza zasługa :king: .
Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt lis 02, 2007 21:38

Ramzes właśnie śpi na moich kolanach.Zaczyna powoli nabierać kształtów ale jest jeszcze słaby.Oczka ma już troszke ładniejsze mniej mętne.Obiecuje wrzucić zdjęcia ale nie wiem kiedy.
Persica dostała na imię BUNIA.Przez ostatnie dni nie czuła sie dobrze nie chciał jeść od wtorku i wymitowła pare razy. Dziś(nie zapeszając) jest lepiej wcina kurczka i zaczyna ustawiać swojego persiego kolege.
3mam kciuki za wszystkie kociaki.

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Pt lis 02, 2007 21:54

felinae pisze:Ramzes właśnie śpi na moich kolanach.Zaczyna powoli nabierać kształtów ale jest jeszcze słaby.Oczka ma już troszke ładniejsze mniej mętne.Obiecuje wrzucić zdjęcia ale nie wiem kiedy.
Persica dostała na imię BUNIA.Przez ostatnie dni nie czuła sie dobrze nie chciał jeść od wtorku i wymitowła pare razy. Dziś(nie zapeszając) jest lepiej wcina kurczka i zaczyna ustawiać swojego persiego kolege.
3mam kciuki za wszystkie kociaki.

Super wieści :D to jednak była jakaś przyczyna zamglonych oczek Ramzesika, myślałam,że mi się tylko tak wydawało. Trzymam kcuki za slicznoty :D

terenia1

Post » Pt lis 02, 2007 22:04

trzymam kciki za staly domek dla zytki. piekna kociczka :ok:
Obrazek

patka-p3

Od: Wto kwi 24, 2007 11:54

Post » Sob lis 03, 2007 1:07

mar_tika pisze:Pojechałam na pocztę żeby wysłać czarnej_nutce gwiadki które wygrała na bazarku.Wychodzę z poczty a tu cos przeraźliwiew miauczy pod samochodami.No to co miałam robić ?Na kola na i wio na czterech pomedzy samochodami.Znalazłam wystraszone,zmokniete ,zablocone kociątko około 5 tyg.Ja zreszta nie lepiej wygladałam :wink:
Spodnie mokre ,kurtka mokra wszysko mokre.
Ale za to ubaw mieli ludzie ktorzy oberwowoali cała akcję :D

Mar_tika, brawa za odwagę :ryk: szkoda, że mnie tam nie było... chętnie bym Ci pokibicowała :twisted:

A swoją drogą, to nie ma mnie jeden dzień na forum a ty tabuny zwierząt do domu znosisz :lol: . Szaloną Wyżlicę poznałam przy okazji podróży do babci Leny_zet, która zaadoptowała jednego z moich tymczasów - Browara. Psina szalona :lol:

Felinae, a Ty zamiast w robocie się obijać i książki czytać, to foty powklejaj :twisted: myśmy tu wszyscy ich żądni 8)
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Sob lis 03, 2007 9:33

Emiś pisze:
mar_tika pisze:Pojechałam na pocztę żeby wysłać czarnej_nutce gwiadki które wygrała na bazarku.Wychodzę z poczty a tu cos przeraźliwiew miauczy pod samochodami.No to co miałam robić ?Na kola na i wio na czterech pomedzy samochodami.Znalazłam wystraszone,zmokniete ,zablocone kociątko około 5 tyg.Ja zreszta nie lepiej wygladałam :wink:
Spodnie mokre ,kurtka mokra wszysko mokre.
Ale za to ubaw mieli ludzie ktorzy oberwowoali cała akcję :D

Mar_tika, brawa za odwagę :ryk: szkoda, że mnie tam nie było... chętnie bym Ci pokibicowała :twisted:

A swoją drogą, to nie ma mnie jeden dzień na forum a ty tabuny zwierząt do domu znosisz :lol: . Szaloną Wyżlicę poznałam przy okazji podróży do

babci Leny_zet, która zaadoptowała jednego z moich tymczasów - Browara. Psina szalona :lol:

Felinae, a Ty zamiast w robocie się obijać i książki czytać, to foty powklejaj :twisted: myśmy tu wszyscy ich żądni 8)

Emi nieźle walnięta ta wyZlica.Mój chłop wrócił do domu taki ściorany przez psa zę szkoda gadać :roll: wszystko poszlo do prania.

A co do mojego kociątka.To maluszek niestety jest strasznie zarobaczony ,tak zarobczony ze z pupy wychodzą robaczki ,kurde ze tez wczoraj tego nie zauważyłam :? Jade z nim do weta zobazymy co powie

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 03, 2007 21:09

Marta jak tam maluszek :?:
U Zytki naszej tri wszysko dobrze (odpukać w niemalowane) :D
Przekazałam dzisiaj Kasi 50 zł na Skarpecię - tygrysię

terenia1

Post » Sob lis 03, 2007 21:35

aaa skoda gadac :(
mój malszek jak doktorka stwierdzila ma około 2 mies ,a wyglada na 5 tyg ,.chudzina z niego niesłychania zarobaczona :?
Dzis u wet dostała antyrobala ,juz dzis wykupkał tasiemca dł 2-2,5 cm i w drugiej kupie gliste długasnią i resztki taśiemca.Ciekawa co jeszcze w sobie nosi :?: Walczymy dzielnie ze świerzbem w uszkach.pozaaty mały wesoly i jedący.

U Mary też nie najlepiej .Ten maluch co miał jechac do zabrza do halbiny też dziś był z nami u wet.Biegunka sie przyplastała .kociątko smutne i osowiałe .Dostał komplet lekow.W poniedziałek znowu jedziemy do weta.

Kochani mamy szpitalik .Maluchy chorują!!U Emi też chore maluszki :(

mar_tika

Post » Sob lis 03, 2007 23:08

Skarpetka u Kasi_1991 też nie najlepiej :( biegunka z krwią...

Moje Maluchy też chorują. Zaleczam im biegunkę a do tego Pan Kracek ma najprawdopodobniej grzybka na nosku...

Szlag by to wszytsko.... :evil:
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Post » Sob lis 03, 2007 23:10

Acha, Terenia dopisz do wpat 50 zł od Felinae, przekażę Ci jak się spotkamy.

Dziękujemy :1luvu:

Emiś

Post » Nie lis 04, 2007 16:33

Emiś pisze:Acha, Terenia dopisz do wpat 50 zł od Felinae, przekażę Ci jak się spotkamy.

Dziękujemy :1luvu:

Bardzo, bardzo dziękujemy :1luvu: zaraz uzupełnię.
Kurcze widzę, że nam się kociaki pochorowały :( ale miejmy nadzieję,że wszystko będzie dobrze, Emilko a czy wiesz co tam się dzieje u czarnuszka zabranego przez schroniska przez Madziarę :?:

terenia1

Post » Nie lis 04, 2007 20:19

Obrazek Obrazek Obrazek

przesyłam piękne zdjęcia RAMZESA :)

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Nie lis 04, 2007 20:34

felinae pisze:Obrazek Obrazek Obrazek

przesyłam piękne zdjęcia RAMZESA :)

Buziaczki dla Ramiego :1luvu:
Widac że uszka intensywnie leczone .A jak u niego z połykaniem ,nadal ma problem z jedzeniem?

mar_tika

Post » Pon lis 05, 2007 19:09

Ezynko dziękujemy bardzo, rozliczenie na 1 stronie naszego wątku :dance:

terenia1

[poprzednia][następna]