Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felinae pisze:Ramzes właśnie śpi na moich kolanach.Zaczyna powoli nabierać kształtów ale jest jeszcze słaby.Oczka ma już troszke ładniejsze mniej mętne.Obiecuje wrzucić zdjęcia ale nie wiem kiedy.
Persica dostała na imię BUNIA.Przez ostatnie dni nie czuła sie dobrze nie chciał jeść od wtorku i wymitowła pare razy. Dziś(nie zapeszając) jest lepiej wcina kurczka i zaczyna ustawiać swojego persiego kolege.
3mam kciuki za wszystkie kociaki.
mar_tika pisze:Pojechałam na pocztę żeby wysłać czarnej_nutce gwiadki które wygrała na bazarku.Wychodzę z poczty a tu cos przeraźliwiew miauczy pod samochodami.No to co miałam robić ?Na kola na i wio na czterech pomedzy samochodami.Znalazłam wystraszone,zmokniete ,zablocone kociątko około 5 tyg.Ja zreszta nie lepiej wygladałam![]()
Spodnie mokre ,kurtka mokra wszysko mokre.
Ale za to ubaw mieli ludzie ktorzy oberwowoali cała akcję![]()
Emiś pisze:mar_tika pisze:Pojechałam na pocztę żeby wysłać czarnej_nutce gwiadki które wygrała na bazarku.Wychodzę z poczty a tu cos przeraźliwiew miauczy pod samochodami.No to co miałam robić ?Na kola na i wio na czterech pomedzy samochodami.Znalazłam wystraszone,zmokniete ,zablocone kociątko około 5 tyg.Ja zreszta nie lepiej wygladałam![]()
Spodnie mokre ,kurtka mokra wszysko mokre.
Ale za to ubaw mieli ludzie ktorzy oberwowoali cała akcję![]()
Mar_tika, brawa za odwagęszkoda, że mnie tam nie było... chętnie bym Ci pokibicowała
![]()
A swoją drogą, to nie ma mnie jeden dzień na forum a ty tabuny zwierząt do domu znosisz. Szaloną Wyżlicę poznałam przy okazji podróży do
babci Leny_zet, która zaadoptowała jednego z moich tymczasów - Browara. Psina szalona![]()
Felinae, a Ty zamiast w robocie się obijać i książki czytać, to foty powklejajmyśmy tu wszyscy ich żądni
Emiś pisze:Acha, Terenia dopisz do wpat 50 zł od Felinae, przekażę Ci jak się spotkamy.
Dziękujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 434 gości