Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kordonia pisze:Jeszcze chcę dodać, ze Krata to był mój pierwszy w życiu pers. Przed nią nie lubiłam tej rasy, po niej kocham te płaskie pyski
Czasem zazdroszcze wetce, że Krata mieszka u niej
Ale to nic, wiem, że kiedyś tez bede miała swego własnego, płaskiego jak stół persa
kordonia pisze:Jeszcze chcę dodać, ze Krata to był mój pierwszy w życiu pers. Przed nią nie lubiłam tej rasy, po niej kocham te płaskie pyski
Czasem zazdroszcze wetce, że Krata mieszka u niej
Ale to nic, wiem, że kiedyś tez bede miała swego własnego, płaskiego jak stół persa
kordonia pisze:Heh, własnie to jest najdziwniejsze, ze persy tak diametralnie zmieniają poglądy swoich przeciwników po jednorazowym kontakcie
To musi być ten słynny podstępny persi jad
aamms pisze:O-l-g-a pisze:aamms
Masz już
- białego kota
- rudego kota
- czarnego kota
- burego kota
- krówkę
No to brakuje Ci jeszcze przynajmniej trikolorki
Ja mam już
*DWA białe koty
* rudego kota
* czarnego kota
* burego kota
* DWIE krówki..
I wystarczy.. Chyba, że znajdzie koci sponsorI to NIEZŁY koci sponsor..
Ewa_Anna pisze:aamms pisze:O-l-g-a pisze:aamms
Masz już
- białego kota
- rudego kota
- czarnego kota
- burego kota
- krówkę
No to brakuje Ci jeszcze przynajmniej trikolorki
Ja mam już
*DWA białe koty
* rudego kota
* czarnego kota
* burego kota
* DWIE krówki..
I wystarczy.. Chyba, że znajdzie koci sponsorI to NIEZŁY koci sponsor..
Ewa_Anna pisze:Moją pseudosyjamkę chyba można zaliczyć do kotków, które wyrosły na łabędzia, co??![]()
![]()
![]()
Ktoś się jej pozbył - jak była malusia. Była małą, białą, 12dekową ślepą kuleczką. Wykarmiliśmy ją butelkąGdy mama zabierała ją do domu nie wiedzieliśmy, czy przeżyje, i na jakie cudo wyrośnie. Chyba możemy puchnąć z dumy...
PS. Jeszcze rudzielca brak. Ale też sponsora potrzebowałabym. Bo jeszcze koty nadworne mamy... A koty niestety kosztują...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 72 gości