Aleksandra59 pisze:Galla - a jak bym chciała wpłacić na Koci Świat poza składką brzusiową to jak mam to zrobić
To normalnie na ich konto wpłacasz

Na dole strony Kociego Świata jest numer konta i dane do przelewu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Galla - a jak bym chciała wpłacić na Koci Świat poza składką brzusiową to jak mam to zrobić
Aleksandra59 pisze:Od wczoraj zastanawiam się czy wątek cytowany przez Granulę obejrzeć - nie mogę tego zrobić, brak mi siły.
Fraszka obejrzała i zdecydowała, to ja też głosuję za pomocą dla Szyszki i Obróżki![]()
galla pisze:No dobra, kochani - zrobiłam podsumowanie (weszły jeszcze dwie październikowe wpłaty) i wyszło, że uzbieraliśmy w tym miesiącu 322,50 zł![]()
![]()
Skoro cioteczka Aleksandra59 zadeklarowała, że jeszcze coś dorzuci do brzusiowej sakiewki, to ie puszczam przelewu, tylko poczekam. W końcu lepiej wysłać więcej niż mniej, nawet jeśli to więcej wysyła się nieco później, prawda?![]()
![]()
Aleksandra59 pisze::oops: Ciocie i wujkowie brzusiowi bądzcie wyrozumiali, ale ja przelew zrobiłam dopiero przed chwilą, także nie wiem kiedy pieniądze dopłynął do Galli. przepraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot], luty-1, MruczkiRządzą i 95 gości