witamy i przepraszamy ze taka cisza była ale moj syn konczył 6 lat miałąm gosci na 3 tury kilku osobowe, ponad tydzien biegania załatwiania itp.do tego moj kocurek sie pochorował na oczka a Kamil ma zaplenie krtani ogolnie bonanza
a więc tak ....Boni jak dotąd ok , wygląda dobrze apetyt ma dosyć dobry , miaukoli jak zawsze i pcha sie na kolana pieścioch jeden , troszke jest problem z jego dietą bardzo musze uważać ale sobie radzimy , w tym tygodniu bedzie kontrolna morfologia i kolejne odrobaczanie
bardzo dziękuje za cudny dar dla Bonika do wystawienia na bazarku od galleana , własnie szukam kogoś z dobrym aparatem żeby go sfocić i wystawić
dostałąm też 40 zł od Kare za dwa bazarki
bardzo bardzo dziękuje za pomoc finansową , długi pospłącane mam w lecznicy ale wyżywienie Bonika jest specyficzne i kosztowne nie ma co ukrywac a i nastanie zaraz czas na badania więc znowu będa wydatki.........oby tylko już więcej sie nie wróciło to chorobsko kocurkowi

do tego odrobaczć musze teraz całą kocią grupe czyli sztuk 4 a w tej ilości koszty rownież rosną
wpływy i wydatki od ostatniego nawrotu
80 zł morfologia + kroplówka +leki
40 zł kroplówka + cytologia + leki
25 zł 3 dni z kroplówką + antybiotyk + ranigast
20 zł karma dietetyczna
77 zł karma 2,5 kilo dla alergików
suma :
242 zł
otrzymałam
20 zł od Femki za licytacje kociej figurki
15 zł za aukcje dla Bonusa od Lucjaa
60 zł od pupi za 2 wygrane aukcje