Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Pixie - wycofuję opalaniei współczuję. Powodzenia
Bungo pisze:GDZIE napisałam, że kotom????![]()
TOBIE współczuję![]()
a może się do wojska zapisz, hę?Slonko_Łódź pisze: TŻ się ociąga..... Może Zosieńka i Ziemowit Go jakoś zdyscyplinują...... Bo mnie nie idzie.....
pixie65 pisze:Bungo pisze:GDZIE napisałam, że kotom????![]()
TOBIE współczuję![]()
Żartowałam...![]()
Bo mnie to nie ma co współczuć.
Koty są W ZASADZIE fajne, nie![]()
hmmm... są różne koty...Bungo pisze:pixie65 pisze:Bungo pisze:GDZIE napisałam, że kotom????![]()
TOBIE współczuję![]()
Żartowałam...![]()
Bo mnie to nie ma co współczuć.
Koty są W ZASADZIE fajne, nie![]()
I owszem... Zwłaszcza na obrazku
i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
ziemowit pisze:i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
![]()
![]()
Femka pisze:ziemowit pisze:i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
![]()
![]()
posądzanie mnie o zołzowatość nie ma żadnego uzasadnienia w rzeczywistości. Oświadczam, że naturę mam iście anielską
Femka pisze:ziemowit pisze:i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
![]()
![]()
posądzanie mnie o zołzowatość nie ma żadnego uzasadnienia w rzeczywistości. Oświadczam, że naturę mam iście anielską
Bungo pisze:Femka pisze:ziemowit pisze:i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
![]()
![]()
No, nie mogę się powstrzymać. Femka nie skomentowała poniższego w swoim wątku, więc może TU zareaguje.
Oto anielska Femcia:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości