KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 29, 2007 19:49 KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50909&start=0
Bardzo proszę przeczytajcie ostatnią stronę tego wątku, Iwonka bardzo potrzebuje pomocy ma w domu 7 kociaków zgarnętych z ulicy oraz koty, ktore dokarmia na ulicach i podwórkach. Miałam Iwonce założyć odrębny wątek, ale nie ma czasu na to Iwonka nie ma aparatu nie ma możliwości zrobienia zdjęć i niestety dostęp do komputera też ograniczony... trochę Iwonkę wsparłyśmy i są też inne osoby, które jej na odległość pomagaja, ale tu jest potrzebna pomoc na miejscu. Może koś porobiłby jej kociakom zdjęcia :!: :!: U mnie w domu jest Filipek, którego Iwonka też uratowała 10- letni kot uliczny, teraz kot kanapowy i łózkowy :!: :!:
Ostatnio edytowano Śro sty 09, 2008 23:11 przez terenia1, łącznie edytowano 5 razy

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon paź 29, 2007 20:24

wiem jaka jest sytuacja
wiec podnosze wątek !!!
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Pon paź 29, 2007 21:30

moge zorganizowac focenie - poslalam pw :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto paź 30, 2007 10:50

Trochę na ten temat wiem, dlatego podnosze
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto paź 30, 2007 12:52

Bardzo czekamy na pomoc z Sonią i jej rodziną źle opisalam na tamtym wątku a pisze tylko po kryjomu w pracy-moze ktos się zlituje nad nimi coraz mniej mam nadzieii ja już nie wiem co robić...prosze przeczytajcie
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto paź 30, 2007 15:09

potrzebny tymczas da Soni
i jej dzieci
bo jedno jest umierajace
na streylke dam 120zl
tylko domek potrzebny
by pomogl
potrzymac koteczke i pomóc
ja wyadoptowac
pilne!!
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Wto paź 30, 2007 22:15

iwona72 pisze:potrzebny tymczas da Soni
i jej dzieci
bo jedno jest umierajace
na streylke dam 120zl
tylko domek potrzebny
by pomogl
potrzymac koteczke i pomóc
ja wyadoptowac
pilne!!

Podnoszę, bo wazne bezdomna Sonia i jej dzieci potrzebują pomocy jeden dzieciak w bardzo ciężkim stanie :!: :!: :!:
Czy rzeczywiscie nie ma nikogo w Częstochowie kto mógłby pomóc :!: :!:

terenia1

Post » Wto paź 30, 2007 23:20

Z kotkami źle strasznie chore jestem załamana nie mogę pisać bo zaraz łzy mi lecą a jestem w pracy -w żaden sposób nie mogę znaleźć rozwiązania a jeden jest w strasznym stanie już chyba straci oczka. Jest płochliwy nie mogę mu podać tabletek i za takim płotem to trzeba kilka osób i klatkę łapkę i dyżury żeby on przyszedł. Ja wychodzę z pracy to jest ciemno to jest w odludnym miejscu narkomani ,pijacy,faceci szukający przygód( okolice dworca) ale najgorsze jest to ,że on umiera na moich oczach-wczoraj widzialam go pierwszy raz od tygodnia bo jeszcze było jasno jak zaszłam bo niedziela wygląda strasznie takie czerwone gule większe od oczek porobily mu się wokół oczu.......

To ostatni post Iwonki o sytuacji kotów... :!: :!: :!:

terenia1

Post » Śro paź 31, 2007 9:33

:(
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro paź 31, 2007 9:39

wysyłam Iwonce pieniądze i karmę jak tylko mam trochę więcej pieniędzy, ale nie mogę pomóc ze zdjęciami.

mogę uruchomić jedyny kontakt jaki mam w Częstochowie, ale nie wiem czy to cokolwiek da. zobaczymy.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Śro paź 31, 2007 12:10

Puss dzięki wielkie, ja tez prosiłam o pomoc w sprawie zdjęć, otzrymałam na PW informacje od Asi,że jej koleżanka może będzie mogła jakoś pomóc, ja dalej będę pisała watek. Dostałam list od Iwonki z opisem jej kciaków domowych będę je opisywała po kolei i do tego mozna wkleic zdjęcia. Kotki u Iwony w większości po przejsciach może uda się zorganizować jakieś adpocje wirualne zobaczymy.
Tak myslę może w sprawach kotków uliczników mogłaby pomóc jakaś fundacja albo organizacja pomagajaca zwierzaczkom, sama nie wiem :oops: nie mam pomysłów - gdyby chociaz jakiś domek tymczasowy w Częstochowie finansowo jakoś bysmy wsparły tez Iwonkę,
ale dalej proszę może ktoś w Częstochowie może zaoferować tymczas, inaczej te kociaki umrą, a czas nagli :!: :!: :!:

terenia1

Post » Śro paź 31, 2007 14:22

Uszy do góry Iwonko.Częstochowa to duże miasto,mam nadzieję że mieszkają tam ludzie o wielkich sercach.
Ja moge pomóc tylko w ten sposób
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2590005#2590005

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro paź 31, 2007 15:46

Będe od dziś próbowac podawać Soni znowu antybiotyk( ale ona już raz dostała serię ale jak siedzi na zimnie to się znowu odnowiło) tylko żeby ją spotkać bo wczoraj wieczór była ale mały nie chciał wyjść zza płotu. Tam strasznie ciemno ale nawet z daleka widać bylo te biedne oczka :cry: Jest też czarny kotek całkiem śmiały bardzo fajny myślę,że jakby go ktoś wziął na tymczas to szybko by się nadawał do adopcji. Tak marzę żeby ktoś w cz-wie lub z okolicy się przyłączył...Będę mogła coś napisać dopiero w poniedzialek ale zawsze można zadzwonić do mnie Terenia i Iwonka72 i Puss znają numer.Potrzebujemy doslownie wszystkiego.
Proszę ratujmy kolejaczki one i tak muszą stamtąd zniknąć bo tam rusza budowa tylko inwestor coś nawala ale wiem,że prace mają sie skonczyć za rok( już ostateczne podłączenie mediów). Ja już nic wziąść do domu nie mogę kazdy kąt zajęty i to na stałe. Prosze wybaczyć mi,że piszę tak chaotycznie ale to tylko chwile w pracy kiedy piszę innej możliwości nie mam.

iwonac

Post » Śro paź 31, 2007 15:51

Martiko dziekuje za Aniołki dla moich kotków są sliczne.... :D

iwonac

Post » Śro paź 31, 2007 18:18

hej
ludziki z Cz-wy
pomozcie Iwonie