Karotko pozdrów Twojego męża

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karotka pisze:Mama i Maluch szukaja domku. Moga iść do oddzilenych domków, tylko proszą o szanse...
Mimisia pisze:Karotka pisze:Mama i Maluch szukaja domku. Moga iść do oddzilenych domków, tylko proszą o szanse...
Mama i dwa maluchy...Niestety, gdzieś wyżej wspomniałam, że znalazł się i drugi...Zmienię tytuł wątku.
Mimisia pisze:Na powitanie wyszła nam kocia mamusia. Jest śliczna i oswojona, na
pewno ktoś ją wyrzucił, bo dała mi się wziąć na ręce i poprzytulać. Malutki ma ze 3 miesiące, na zdjęciu wydaje się większy. Dał się dotknąć, ale trochę się boi.
Mimisia pisze:Mama kotka ma nie więcej niż rok. Postanowiłam, że stanę na głowie i ją wysterylizuję. Karmicielka powiedziała, że po zabiegu może ją przetrzymać parę dni w blokowej suszarni, bo ma do niej klucze.
Kotki podobno śpią na tej budowie w jakiejś komórce, bo karmicielka rozmawiała z właścicielami budowy i się zgodzili nie przeganiac kotów.
Martwię się tylko o małego, jak zabierzemy mu mamę na parę dni, to on się zapłacze...Chyba nie mogę tak zrobić, dopóki mały nie znajdzie domu tymczasowego lub stałego. Rozmawiałam znowu z mężem, zaciął się w tym temacie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości