Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
- szuka nadal...Almacita pisze:Eulalka ciągle czeka na domek.. Potrzebuja swojego człowieka, który się nią zajmie i będzie ją kochał. Eulalka wykorzystuje każdą okazję żeby poczuć trochę ciepła i czułości. Kiedy tylko usiądę od razu stara się na mnie położyć i domaga się głaskania. Jedyne co ją deprymuje to inne koty.. Jak widzi Impresję koło mnie od razu się wycofuje. Tak mi smutno,że nie dostaje u mnie tego czego potrzebuje najbardziej.. Miłości i uwagi na wyłączność..
- szuka nadal...Almacita pisze:Eulalka ciągle czeka na domek.. Potrzebuja swojego człowieka, który się nią zajmie i będzie ją kochał. Eulalka wykorzystuje każdą okazję żeby poczuć trochę ciepła i czułości. Kiedy tylko usiądę od razu stara się na mnie położyć i domaga się głaskania. Jedyne co ją deprymuje to inne koty.. Jak widzi Impresję koło mnie od razu się wycofuje. Tak mi smutno,że nie dostaje u mnie tego czego potrzebuje najbardziej.. Miłości i uwagi na wyłączność..
EwKo pisze:- szuka nadal...Almacita pisze:Eulalka ciągle czeka na domek.. Potrzebuja swojego człowieka, który się nią zajmie i będzie ją kochał. Eulalka wykorzystuje każdą okazję żeby poczuć trochę ciepła i czułości. Kiedy tylko usiądę od razu stara się na mnie położyć i domaga się głaskania. Jedyne co ją deprymuje to inne koty.. Jak widzi Impresję koło mnie od razu się wycofuje. Tak mi smutno,że nie dostaje u mnie tego czego potrzebuje najbardziej.. Miłości i uwagi na wyłączność..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 311 gości