Wystawa w Pradze odwolana

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie paź 28, 2007 10:42 Wystawa w Pradze odwolana

Niesety wystawa w Pradze zostala odwolana, dzis otrzymalam mail:
:cry:

Dear friend Tatiana

I am very sorry and sad that I have to disappoint you, the exhibition in Prague will not be held. I was now informed that our president of club Mrs. Jana Karaffova this week cancelled it. We got into quite unsolvable situation. Because of bad organization of exhibition preparations we are facing a lot of technical and organization problems. For example, we did not obtain the permission from veterinary control, booked hall should be emptied to Sunday 4 p.m. and above all there is serious illness and surgery in our club‘s president family and for that reason her total lack of interest in the exhibition.
I apologize, in Setpember we already wanted to cancel the exhibition, then I offered that we probably would be able to catch the term, I hoped to the last moment, but on present conditions it is impossible, our president Mrs. Jana Karaffova. decided to cancel the exhibition. I am pissed off and tired.
I apologize again for any inconveniences this at the last moment cancellation caused you, perhaps next time it will turn out better, but it already will be without me.
With the best regards
Ivana Tusarova

O.Tatiana

Od: Nie sie 05, 2007 10:25

Post » Nie paź 28, 2007 18:42

Informacja wazna, szkoda tylko, ze nie zostala umieszczona w odpowiednim watku :roll: Po co tworzyc nowe...
Misiarnia*PL - najbardziej pluszowa hodowla!

misiarnia

Od: Pt gru 16, 2005 23:13

Post » Nie paź 28, 2007 19:47

Której federacji ta Praga odwołana?

rene61

Od: Wto mar 29, 2005 20:06

Post » Nie paź 28, 2007 20:37

Specjalnie umiescilam osobno zeby zworocic uwage.

O.Tatiana

Post » Nie paź 28, 2007 20:39

rene61 pisze:Której federacji ta Praga odwołana?

WCF

O.Tatiana

Post » Nie paź 28, 2007 20:59 Re: Wystawa w Pradze odwolana

O.Tatiana pisze:Niesety wystawa w Pradze zostala odwolana,

Szkoda, ze wystawa zostala odwolana. :(
[url=http://www.foch.info]=Zamiast uczyć kota, choć raz go posłuchaj=
=Niewiele jest rzeczy w które głęboko wierzę. Jedną z nich jest normalna, ludzka, bezinteresowna podłość.=[/url]

LeaManI

Od: Pon maja 17, 2004 15:51

Post » Nie paź 28, 2007 21:00

No właśnie. Dziękuję,że mi odpisałaś. Ja należę do federacji FIFe, ale miałem jako kierowca i pomocnik jechać na tę wystawę z bliską znajomą i jej przepiękną Persiczką.
No to chyba nie pojedziemy. :(

rene61

Od: Wto mar 29, 2005 20:06

Post » Nie paź 28, 2007 21:11

O.Tatiana pisze:Specjalnie umiescilam osobno zeby zworocic uwage.

Wystarczy zmienić tytuł w pierwszym poście i podrzucić wątek do góry :) A swoją drogą - mam nadzieję, że wystawa WCF w Pradze kiedyś się jeszcze odbędzie, na tę nie mogłam jechać, a chcę pokończyć tytuły.
Misiarnia*PL - najbardziej pluszowa hodowla!

misiarnia

Od: Pt gru 16, 2005 23:13