Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 27, 2007 10:27

poprostu cudowności......tu już powinna być kolejka... 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 27, 2007 10:38

terenia1 pisze:No to nie ma sprawy mówisz masz, :D A tak na poważnie to byłoby super :D a jak tam nasze tygrysiątko już wszystko ok z brzuszkiem

To ja chce tego szarego z miedzy szfy a sciany :). Tego co ma takie oczka bajeczne i takie cos ma w nich..... A Miki, juz lepiej :), daje mu suche, bylam u weta i wet kazal mu wlasnie suche tylko dawac, i jak sie nie poprawi do poniedzialku to wtedy dalej bedziemy dzialac. Mowi ze to moze byc przejedzenie. Bo ogolnie Miki wyglada na zdrowego, bryka i sie bawi i figluje nieziemsko, a gdyby mu cos bylo, to raczej by lezal osowialy.Jak mu do poniedzialku sie brzuszek poprawi to w poniedzialek szczepienie :).
:1luvu: :balony: Obrazek :balony: :1luvu:

D.J Maxima

Od: Sob paź 20, 2007 16:49

Post » Sob paź 27, 2007 10:47

D.J Maxima, super decyzja :) Czy już Ci ktoś jakiś kontakt podesłał do Mary?
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Sob paź 27, 2007 10:48

D.J Maxima pisze:
terenia1 pisze:No to nie ma sprawy mówisz masz, :D A tak na poważnie to byłoby super :D a jak tam nasze tygrysiątko już wszystko ok z brzuszkiem

To ja chce tego szarego z miedzy szfy a sciany :). Tego co ma takie oczka bajeczne i takie cos ma w nich..... A Miki, juz lepiej :), daje mu suche, bylam u weta i wet kazal mu wlasnie suche tylko dawac, i jak sie nie poprawi do poniedzialku to wtedy dalej bedziemy dzialac. Mowi ze to moze byc przejedzenie. Bo ogolnie Miki wyglada na zdrowego, bryka i sie bawi i figluje nieziemsko, a gdyby mu cos bylo, to raczej by lezal osowialy.Jak mu do poniedzialku sie brzuszek poprawi to w poniedzialek szczepienie :).

Dobrze że Tygrysio zdrowy, za chwilę jedziemy z Marta do Mary, u której kotki są na tymczasie, Marta sprawdzi płeć, i porobimy zdjecia po południu będzie sesja - jak coś to dzwoń jeśli z kociakiem nowym tak na powaznie myslisz :D ale wcześniej trzeba zaszczepić Mikusia :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob paź 27, 2007 12:53

Przepraszam ze tak dlugo nie odp ale mam problemy z komputerem :(
Pojechal dzisiaj do naprawy, a ja jestem zmuszona siedziec w cafe :cry:

W poniedzialek moze bede na neciku :roll:

Koteczka za zadne skarby nie chciala siedziec w lazience to zrobilam jej kojec w pokoju to cfaniara wyszla :lol: Bakalia syczy pokazuje kto tu rzadzi :roll: Amanda chodzi za nia i ja obwachuje 8)
Broszek olewa sprawe, nic go nie intertesuje :D

Koteczka strasznie chuda ze czuc kazda kosteczke :( Wyczicilam uszka, oczka, popudrowalam.. Mialam jechac do veta ale mial sterke czy jakis zabieg i musze w poniedzialek :?

Mala spala ze mnia w nogach, zjada sucha karme i troche mieska skosztowala ale bidna jest :(
Ciagle mruczy i sie tuli jest strasznie miziasta :D

Zdjecia wrzuce jak uporam sie ze swoim komputerem

Kasia

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Sob paź 27, 2007 14:36

i co z tą prześliczną kotką perską
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Sob paź 27, 2007 14:56

Mam komuś przesłać adres? ja nie mogę ruszyć się z Zabrza... :oops:
dostałam pv, kociaki do mnie nie jadą jednak... :roll:
a gdybym miała chętnego na jedno z tych kociąt szarych, to są jakieś szanse, że pomożecie w transporcie? jakiej są płci?
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob paź 27, 2007 15:55

Halbina, PW poszło

Kasiu to dobrze, że kicia tak ładnie się zadomowiła :)
Daj znać co powie wet.

Byłyśmy dziś w schronie z Terenią i Mar_tiką... Wyciągnełyśmy persiczkę. Jest prześliczna :1luvu: .

Niestety.. zostało tam dużo innych kotów... na kwarantannie tragedia... Jest tam jedno czarniutkie maleństwo, ma max 5 tygodni. Takiego kociego szkielecika nie widziałam NIGDY. Nie dałysmy rady go zabrać. Nie ma go gdzie umieścić :cry: Czy ktoś mógłby chociaż kawałek łazienki dla niego przeznaczyć?? On tam pomału umiera z wycieńczenia :cry: mamy czas tylko do jutra, bo w poniedziałek będzie wet! (o ile maluch dożyje do poniedziałku...)

Obrazek

Czy ktoś pomoże temu maleństwu??

Zostały tam jeszcze inne...

Mały Filemonek, o skróconym ogonku. Bardzo miziasty, ruchliwy (dlatego kiepskie zdjęcia) i wydaje się jeszcze w miarę zdrowy

Obrazek Obrazek Obrazek

Śliczna trikolorka, bardzo przestraszona

Obrazek

Piękna czekoladka, Chudziutka oi bardzo przestraszona, ale dała się pogłaskać i zaczęła mruczeć

Obrazek Obrazek

Śliczne o nietypowym umaszczeniu kocio. Bardzo przestarszony, ale dziś już pozwolił mi się dotknąć

Obrazek Obrazek

Takie małe coś siedzi w kuwetce. W czoraj siedział w tym samym miejscu :(

Obrazek
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Post » Sob paź 27, 2007 18:43

super że persiczka już wyciągnięta ze schronu :D
ma domek tymczasowy :?: :)
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Sob paź 27, 2007 18:48

Tak, Persiczka jest na tymczasie u Tereni :)

Emiś

Post » Sob paź 27, 2007 21:27

CZy ktoś może wziąć to czarne kociatko do DT?!!!! Błagam!!!!! Może przynajmniej dajcie mu cos do jedzenie w strzykawce! :placz: :crying:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Sob paź 27, 2007 21:49

Zakocona, spokojnie! Malec jutro trafi do lecznicy! a potem... :?:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie paź 28, 2007 0:06

o mamuśku .....jakie cudne te kociaki 8O co jeden to piękniejszy .....jak mozna takie cuda do schronu :( nie jestem w stanie zabrac na tymczas w tej chwili :( ale trzymam kciuki i kibicuje mocno z calych sił Wam i kociakom :ok:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Nie paź 28, 2007 0:18

Persiczka u mnie na tymczasie, ale mam nadzieję, że długo u mnie nie zadomowi, kobitka dość waleczna na dzień dobry pogoniła ostro moje dwa całkiem duże koty - Prążka i Filipa, czas nagli bo czekają nastepne kociaki... Persiczka całkiem sprawna - zjadła suchego, popiła jutro na wszelki wypadek podjadę do weta... kuwetkowa dziewczynka, jest przecudnej urody jak ktoś mógł oddać ją do schronu :?: :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie paź 28, 2007 13:18

Terenia super ze dałaś tej pięknej dziewczynie szanse :wink:
te koty nie dają sobie rady same na wolności
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

[poprzednia][następna]