Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:To i za mnie tez poproszę....Ze też człowiek na sam koniec "kariery naukowej" musi sie jeszcze uczyć!
ajmk pisze:No dobra! Się wyspałamCzujecie to?
ewa74 pisze:ajmk pisze:No dobra! Się wyspałamCzujecie to?
Siostro Prezes, jeżeli dopiero TERAZ wstałas to ja się fochuję!Też bym tak chciała......
![]()
Czy już wiadomo na co idą pieniążki w tym miesiącu? Bo przyznaję szczerze że się pogubiłam......Nie mam teraz za dużo czasu na siedzenie na forum....i nawet nie pamiętam czy już wpłaciłam...chyba tak?
![]()
przepraszam, mega-nieprzytomna jestem.....![]()
ewa74 pisze:ajmk pisze:No dobra! Się wyspałamCzujecie to?
Siostro Prezes, jeżeli dopiero TERAZ wstałas to ja się fochuję!Też bym tak chciała......
![]()
Czy już wiadomo na co idą pieniążki w tym miesiącu? Bo przyznaję szczerze że się pogubiłam......Nie mam teraz za dużo czasu na siedzenie na forum....i nawet nie pamiętam czy już wpłaciłam...chyba tak?
![]()
Trinity36 pisze:ewa74 pisze:ajmk pisze:No dobra! Się wyspałamCzujecie to?
![]()
![]()
Ewa, wpłaciłaś za październikPoszło do Ajmk dla Blaneczki i kociastych maluszków
ajmk pisze:ewa74 pisze:ajmk pisze:No dobra! Się wyspałamCzujecie to?
![]()
![]()
W tym miesiącu Siostrzyczki wspomogły mnie![]()
Konkretnie to Blankę i dzikuski!
A co do wpłat to WSZYSTKO wie Trinity
Trinity36 pisze:AniHili pisze:To i za mnie tez poproszę....Ze też człowiek na sam koniec "kariery naukowej" musi sie jeszcze uczyć!
O to to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości