Femciu a Ty nie jesteś ciut przewrażliwiona ?Femka pisze:Suselek pisze:Normalne brzusie mają obie
Pętelka nie miała przejedzonego
Susuełku, potwierdź jeszcze, że ani Luśka ani Pętelka, jak do was trafiła, nie słaniały sie z głodu na łapkach![]()
![]()

Femciu a Ty nie jesteś ciut przewrażliwiona ?Femka pisze:Suselek pisze:Normalne brzusie mają obie
Susuełku, potwierdź jeszcze, że ani Luśka ani Pętelka, jak do was trafiła, nie słaniały sie z głodu na łapkach![]()
![]()
zosia&ziemowit pisze:Femciu a Ty nie jesteś ciut przewrażliwiona ?Femka pisze:Suselek pisze:Normalne brzusie mają obie
![]()
![]()
![]()
Susełku, masz prześliczną galerię zdjęć Petelki i Lusi. No cudne foty love . Z wielką przyjemnością obejrzałam.
swk pisze:Więc tak..
- Wyspały się na pewno, tyle siły mają do harców itd, że musiały się wyspać
- Miękko to niestety nie miały, bo jestem raczej kościsty xDD Ale same chciały się pakować na kolana i tam spać xDD
- Głasków też dużo było, szczególnie że zasnąć jeszcze potem nie mogłem długo w takiej pozycji, robota się skończyła, więc wygłaskałem xD
Suselek pisze:Jak się obudziłam to się bawiły... Pętelka chciała mi stopę zjeść.
Jak się drugi raz obudziłam... Pętelka spała na zagłówku łóżka a Lusia spała na krześle.
Obydwie panny strasznie lubią drzeć zasłony...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości