Moderator: Estraven
Rachelinka pisze:MarciaMuuu pisze:Duza nie ma takich kwiatkow...ale za to nie ma drzwi kuchennych wiec łaże sobie gdzie chce jak jej nie ma! Nawet w lodowce bylem!
Ja też byłam w lodówce!!! No cool normalnie było, ale mi w końcu Duża zaczęła grozić, że mnie tam na stałe zamknieA to przecież za mała przestrzeń dla mnie jest.
No tak ale tam jest tyle pysznosci do jedzenia ze ja nie wiem czy to nie byloby fajne.
Rachelinka pisze:Marcia jaki ty masz piekny podpisik
MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:MarciaMuuu pisze:Duza nie ma takich kwiatkow...ale za to nie ma drzwi kuchennych wiec łaże sobie gdzie chce jak jej nie ma! Nawet w lodowce bylem!
Ja też byłam w lodówce!!! No cool normalnie było, ale mi w końcu Duża zaczęła grozić, że mnie tam na stałe zamknieA to przecież za mała przestrzeń dla mnie jest.
No tak ale tam jest tyle pysznosci do jedzenia ze ja nie wiem czy to nie byloby fajne.
Tylko trzeba wymyślic strategię otwierania lodówki od środka. Daj znać, ajk coś wymyślić - może powinniśmy poradzić się Mruczka od Doroty? On to stary cwaniak jest, może już to przerobił?
Rachelinka pisze:Musze pochwalic mojego Koteczka.. po calodziennym byciu samemu nie widze zadnych dowodow przestepstwa jakiegokolwiek, wiec znaczy to chyba ze byl grzeczny![]()
MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:Musze pochwalic mojego Koteczka.. po calodziennym byciu samemu nie widze zadnych dowodow przestepstwa jakiegokolwiek, wiec znaczy to chyba ze byl grzeczny![]()
Albo cwany.![]()
Pewnie słabo szukałaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Marmotka, MB&Ofelia, pibon i 1010 gości