Moje cztery ogony i trzynascie łapek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 23, 2007 11:42

trawa11 pisze:
kalair pisze:Trawko, Dorotko-NIE otwieram okien ze względu na bezpieczeństwo kociastych,Racja Dorotko-by mi je wywiało:) Więc Trawciu-będzie musiał k u l t u r a l n i e zapukać do drzwi i podać :D :D . No, może wypić z nami.... :twisted:

No ,Kalair ,znalazlas idealne rozwiazanie :lol: ,jak juz zapuka do drzwi i z wami wypije,to juz na mus bedzie musial u ciebie zostac :lol: Kierowcy nie bedzie mial :lol: :lol: :lol:

No a jak!! Bedzie musiał zostać, bo sumienie niepozwoliłoby mi kierowcy puścić w drogę! No -kierowcy po procentach oczywiście... :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 23, 2007 11:45

trawa11 pisze:Czeka nas rzeczywiscie znowu troche stresu.Trzeba z Maniusiem jechac na kontrole .Wydaje mi sie ,ze jest lepiej,ale jeszcze nie do konca
Bazyl tez kicha,ale mniej niz Manius.Katarku nie ma ,oczka przestaly lzawic.zastanawiamy sie czy jego tez nie zabtac do weta :wink: ,tylko ,zeby onsie chccial zmiescic do tego koszyczka,w ktorym bralismy Malgosie to byloby super. :lol: No bo wizja dwukrotnego jezdzenia :twisted:
Chyba w koncu kupimy sobie transporterek ,bo ten co mamy jest porzyczony :oops: ,ale i tak nieprzydatny wlascicielowi :lol:

Nasz kocia też długo w koszyczku do weta chodziła. Ale transporterek, nawet taki nieduży, pomieści dwa koty. Nieść by się nie dało, ale zawieźć jak najbardziej! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto paź 23, 2007 11:49

kalair pisze:
trawa11 pisze:Czeka nas rzeczywiscie znowu troche stresu.Trzeba z Maniusiem jechac na kontrole .Wydaje mi sie ,ze jest lepiej,ale jeszcze nie do konca
Bazyl tez kicha,ale mniej niz Manius.Katarku nie ma ,oczka przestaly lzawic.zastanawiamy sie czy jego tez nie zabtac do weta :wink: ,tylko ,zeby onsie chccial zmiescic do tego koszyczka,w ktorym bralismy Malgosie to byloby super. :lol: No bo wizja dwukrotnego jezdzenia :twisted:
Chyba w koncu kupimy sobie transporterek ,bo ten co mamy jest porzyczony :oops: ,ale i tak nieprzydatny wlascicielowi :lol:

Nasz kocia też długo w koszyczku do weta chodziła. Ale transporterek, nawet taki nieduży, pomieści dwa koty. Nieść by się nie dało, ale zawieźć jak najbardziej! :wink:

Moze i pomiesci ,bo duzy jest :lol: Ale razem z Maniusiem jeszcze ktos? 8O
nie ,to jest nierealne wrecz 8O
zaraz jedziem yi drug aproba wepchania Bazylka :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto paź 23, 2007 12:07

trawa11 pisze:
kalair pisze:

Moze i pomiesci ,bo duzy jest :lol: Ale razem z Maniusiem jeszcze ktos? 8O
nie ,to jest nierealne wrecz 8O
zaraz jedziem yi drug aproba wepchania Bazylka :lol:

To próbujcie! :P :P :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto paź 23, 2007 13:39

No,w koncu wrocilismy :lol: Udalo sie i bazylka zapakowac do koszyczka :lol: No i dobrze ,ze pojechal.
Manius ,niestety jeszcze nie jest zdrowy :( ,keszcze sa zmiany osluchowe.Dostal jeszcze zastrzyk z antybiotykiem i zastzryk p/zapalny.Dostal tez zastrzyk do domu.Jesli do soboty sie nie poprawi ,to bedzie dalsza kuracja :(
Natomiast Bazylek ,to samo :( Tez dostal zastrzyki ,no i do domku tez :( Ale ma bardzo brzydkie oczko :( Najprawdopodobniej Malgosia musiala go pazurkiem dziabnac ,bo zrobil sie stan zapalny.Noi tzrecia powieka tez jest :(
teraz czekamy ,czy Bajke tez nie zlapie :(
Obrazek

Danusia

Post » Wto paź 23, 2007 14:15

Biedne chłopaki. Dobrze że już sama zastrzyki robisz. Oby to się szybko skończyło.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Wto paź 23, 2007 14:17

mam nadzieje, ze Bajeczke to chorobsko ominie a Malgosi przytnij pazury.Oj masz ty sie Trawko z ta gromadką.

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Wto paź 23, 2007 16:23

misia007 pisze:mam nadzieje, ze Bajeczke to chorobsko ominie a Malgosi przytnij pazury.Oj masz ty sie Trawko z ta gromadką.

oj mam,ale nie wolno narzekac,bo jeszcze koty uslysza :lol: :lol: :lol:
a co do pazurkow Malgosi mam cicha nadzieje "wrobic " w to ciocie Ewung :oops: ,no bo mam nadziej ,ze w koncu jutro do nas zawita z Karolem :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Wto paź 23, 2007 19:59

Dobry wieczór !!!
Jak widzę Trawko nawet zastrzyki robisz w domu kociastym 8O , po moich perypetiach z podaniem mojej Kropci pastylki do pyszczka jestem pełny uznania :D :D :D .
Głaski dla kociastych !!!

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto paź 23, 2007 19:59

Dubel ......... :oops:
Ostatnio edytowano Wto paź 23, 2007 20:20 przez bubor, łącznie edytowano 1 raz

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto paź 23, 2007 20:02

trawa11 pisze:
misia007 pisze:mam nadzieje, ze Bajeczke to chorobsko ominie a Malgosi przytnij pazury.Oj masz ty sie Trawko z ta gromadką.

a co do pazurkow Malgosi mam cicha nadzieje "wrobic " w to ciocie Ewung :oops: ,no bo mam nadziej ,ze w koncu jutro do nas zawita z Karolem :Jak ewung przeczyta jakie masz co do niej niecne plany, to moze zdezerterowaćlol:

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Wto paź 23, 2007 22:21

DOBREJ TRAWCIU I WSZYSTKIE FUTERKA!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto paź 23, 2007 22:58

bubor pisze:Dobry wieczór !!!
Jak widzę Trawko nawet zastrzyki robisz w domu kociastym 8O , po moich perypetiach z podaniem mojej Kropci pastylki do pyszczka jestem pełny uznania :D :D :D .
Głaski dla kociastych !!!

Bubor ,jesli chodzi o robienie zastrzykow ,to mam za soba wieloletnia praktyke :wink: ,ale u kotow to moj debiut :oops: A podawnaie tabletek naszym kociastym to niestety zmora okropna :(
Obrazek

Danusia

Post » Wto paź 23, 2007 22:59

misia007 pisze:
trawa11 pisze:

a co do pazurkow Malgosi mam cicha nadzieje "wrobic " w to ciocie Ewung :oops: ,no bo mam nadziej ,ze w koncu jutro do nas zawita z Karolem :Jak ewung przeczyta jakie masz co do niej niecne plany, to moze zdezerterowaćlol:

Misiu ,ja mam nadzieje,z ejak dobrz epojdzie ewung z Malgosia to jeszcz epodsune jje Maniusia :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Wto paź 23, 2007 22:59

kalair pisze:DOBREJ TRAWCIU I WSZYSTKIE FUTERKA!

Dobranoc Kalair :lol:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]