BANDA KULAWEGO V-W KRAKVECIE GŁOSUJEMY NA KOCI ŚWIAT PLIIIS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 22, 2007 23:10

iwcia pisze:
Femka pisze:
Marcelibu pisze:
Femka pisze:
Marcelibu, normalnie wiercisz mi dziurę w brzuchu :D
fota będzie w weekend :twisted:

Obiecałaś!!!!! :( :twisted: Na KŁ.

na tych zrobionych w sobotę wyglądam... STRASZNIE :crying:
jutro ściągnę te trochę starsze :oops:

Taaaa, bo na tych starszych jesteś młodsza, oszustka :mrgreen:

KABEL :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon paź 22, 2007 23:12

10 minut temu Milusie opuścił kolejny mikry osobnik.
zaraz jej chyba dowalę jeszcze tej parafiny. Najwyżej ją przeczyści.
Jesoooo, czy Milusia mogłaby przestać mi już dostarczać rozrywek? :(
Obrazek

Femka

Post » Pon paź 22, 2007 23:27

Femka pisze:10 minut temu Milusie opuścił kolejny mikry osobnik.
zaraz jej chyba dowalę jeszcze tej parafiny. Najwyżej ją przeczyści.
Jesoooo, czy Milusia mogłaby przestać mi już dostarczać rozrywek? :(

Będzie dobrze :D
Obrazek Dobranoc :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto paź 23, 2007 5:39

hop hop czy wszyscy jeszcze spią?
nawet dorota????? :twisted:
POBUDKAAAAAAAAAAA
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

Post » Wto paź 23, 2007 6:15

ania_ pisze:hop hop czy wszyscy jeszcze spią?
nawet dorota????? :twisted:
POBUDKAAAAAAAAAAA

Potwierdzam:

Pobudkaaaaa!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto paź 23, 2007 7:20

no
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

Post » Wto paź 23, 2007 7:40

Femciu był ten qoopal???? 8O
Ops, przepraszam,może najpierw dzień dobry!!!Ale pewne priorytety od zawsze były :wink: .
Femciu, 20 ml parafiny to bardzo dużo -nie dawaj więcej. Teraz trzeba poczekać - 12 do 24 godzin.
Widzę, że jest kłopot - trzeba chyba podziałać inaczej - pogadaj z Dużą w Zielonym, żeby może podawać Milusi długofalowo Laktulozę, która delikatnie przeczyszcza, pomaga w wypróżnieniach i nie działa tak kiepawo na jelita, jak olej parafinowy, który wymiata wszystko (i dobre i złe).
Marcelibu

Post » Wto paź 23, 2007 7:44

bondżiorno fszystkim :wink:

No i mamy problem. Duży, właściwie bardzo duży, dobrze odżywiony, zdrowy, czarny, miziak. Pełnojajeczny. Dziki. Ale jest taki dziki jak ja baletnica :twisted: . Mieszka sobie w bloku obok, w piwnicy. Wszyscy go dokarmiają, dbają o niego (to widać - ma jakieś 6 kg). W sumie jest ok. Z wyjątkiem nabiału. Serce by chciało zabrać tą mordę do domu, ale wynajęta chałupa nie jest z gumy - mamy już dwa koty i to jest full opcja. I co ja mam biedna owieczka zrobić????!!!!! Może ktoś chce pięknego, czarnego kociszona? Kula się jak piłeczka i w zabawie podryza lekko palce. Słodziak................

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Wto paź 23, 2007 7:57

ObrazekBK!!

NIECH Z MILUSI WYJDĄ WSZYSCY NIEPORZĄDANI LOKATORZY!!!! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 23, 2007 8:03

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto paź 23, 2007 8:55

Obrazek

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto paź 23, 2007 8:56

ewa74 pisze:bondżiorno fszystkim :wink:

No i mamy problem. Duży, właściwie bardzo duży, dobrze odżywiony, zdrowy, czarny, miziak. Pełnojajeczny. Dziki. Ale jest taki dziki jak ja baletnica :twisted: . Mieszka sobie w bloku obok, w piwnicy. Wszyscy go dokarmiają, dbają o niego (to widać - ma jakieś 6 kg). W sumie jest ok. Z wyjątkiem nabiału. Serce by chciało zabrać tą mordę do domu, ale wynajęta chałupa nie jest z gumy - mamy już dwa koty i to jest full opcja. I co ja mam biedna owieczka zrobić????!!!!! Może ktoś chce pięknego, czarnego kociszona? Kula się jak piłeczka i w zabawie podryza lekko palce. Słodziak................

Twa, jeśli kociak ma ciepłe schronienie, jest karmiony i zdrowy, tomoże niekoniecznie trzeba zabierać go do domu? Może wystarczy, żebyś interweniowała, jak zobaczysz coś niepokojącego? Nasze piwniczniaki też nie są w 100% dzikie, ale mają zapewniony byt i jest ok.
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 9:55

Cześć, jędze :!: :!: Zwolnijcie trochę, starsza pani (to niby ja) nie nadąża :(

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 23, 2007 10:15

Marcelibu pisze:Femciu był ten qoopal???? 8O
Ops, przepraszam,może najpierw dzień dobry!!!Ale pewne priorytety od zawsze były :wink: .
Femciu, 20 ml parafiny to bardzo dużo -nie dawaj więcej. Teraz trzeba poczekać - 12 do 24 godzin.
Widzę, że jest kłopot - trzeba chyba podziałać inaczej - pogadaj z Dużą w Zielonym, żeby może podawać Milusi długofalowo Laktulozę, która delikatnie przeczyszcza, pomaga w wypróżnieniach i nie działa tak kiepawo na jelita, jak olej parafinowy, który wymiata wszystko (i dobre i złe).

jutro jadę do wetki z Pietrynką (dzisiaj muszę po pracy pędzić,bopłaszcze w pralni do odebrania :oops: ), to pogadamy o długofalowym programie zapobieganiu zaparciom :D
Na razie o tyle nie jest najgorzej, że po nocy cóś kupowo-milusinego w kuwecie znalazłam. Chociaż daleki był ten urobek od wprowadzenia mnie w zachwyt :evil:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 10:29

dzień dobry
Brrr - zimno, deszczowo, na dodatek szef się wściekł i zwymyślał mnie, że mu zgubiłam papiery a potem poszedł po rozum i znalazł je u siebie w teczce. Tyle, że za te wrzaski już nie przeprosił, tylko stwierdził, że ja mu je tam włożyłam. Teraz sobie poszedł, bo powiedział, że musi się uspokoić. Taaa - już ja znam te jego "uspokajacze" - mam nadzieję, że wróci jak ja pójdę już do domu. Nie chcę na dodatek dyskutować z szefem, który ma nieżle w czubie.
Łatwo powiedzieć - znależć pracę. Gdybym miała inną możliwość - dawno by mnie już tu nie było.
Femciu - to nie do Ciebie, nie czytaj tego- ale czasem mam wrażenie, że ja se firmę założył to już myśli, że mu wszystko wolno i że on pan i władca. A ch ... go. I na dodatek za te g... pieniądze. 500 zł brutto. On doskonale wie, że jestem pod ścianą i wykorzystuje to.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

[poprzednia][następna]