Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emiś pisze:Dziś Szelma pojechała do nowego domku, do mojej przyjaciółki jeszcze z liceum![]()
I zaś ryczałam...![]()
Madie pisze:Emiđ napisz prosze jakie kociaki zostały jeszcze do adopcji.![]()
Mam chetnych z okolic Krakowa na małe ( białe rude, srebrne) wiec nie wiem które zdjecia moge podesłac.
mar_tika pisze:Madie pisze:Emiđ napisz prosze jakie kociaki zostały jeszcze do adopcji.![]()
Mam chetnych z okolic Krakowa na małe ( białe rude, srebrne) wiec nie wiem które zdjecia moge podesłac.
Z tego co sie orientuję to wszystkie maluchy mają juz zaklepane superrr domki:)
Nasze wspólne znajome wetki doniosły![]()
Emi maja rację panie "doktorki",czy nie??
Mój kocurek znowu chory
Aga86 pisze:Gratulacje z okazji zaręczyn. A ślub i wesele to uroczystość Wasza a nie rodziny. Ja przynajmniej wyszłam z takiego założenia ( a wiem co mówię bo 25.08. 07 zostałam teściową) i wspierałam młodych w ich pomysłach na ślub i wesele. I wszystko wypadło super, bo nowożeńcy byli szczęśliwie, promienni itp, czego tez Wam życzę. Głowa do góry i realizujcie swoją wizję.
mar_tika pisze:Aga86 pisze:Gratulacje z okazji zaręczyn. A ślub i wesele to uroczystość Wasza a nie rodziny. Ja przynajmniej wyszłam z takiego założenia ( a wiem co mówię bo 25.08. 07 zostałam teściową) i wspierałam młodych w ich pomysłach na ślub i wesele. I wszystko wypadło super, bo nowożeńcy byli szczęśliwie, promienni itp, czego tez Wam życzę. Głowa do góry i realizujcie swoją wizję.
Hi,hi,hi no to tesciową mamy na wątku.Bożeszzzzz dobrze ze nie moją![]()
Emiś pisze:da dojść do słowa, że o podjęciu jakiejś decyzji nie wspomnę...![]()
Aga, super, że gdy Twe dziecię ślub brało, to nie właziłaś z butami do ich wizji. Rodzina Pana Młodego też miała takie podejscie?
Nie wiem, a jak wy byście się zapatrywały, gdyby ktoś zaprosił Was na ślub, który będzie udzielany przez pastora, na weselu będzie jedzonko wegetariańskie i zamiast kwiatków Młodzi proszą o karmę dla bezdomnych zwierząt? Czy to naprawdę jest takie straszne i byłybyście urazone?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 326 gości